Asus VM60-G005M, mini desktop cu Core i5

Asus VM60-G005M e un desktop destul de reușit ținând cont de performanțele și dimensiunile sale. Jos am pus atât o poză cât și un clip de prezentare care că pot ajuta să faceți alegerea corectă. Toată seria oferă WiFi ac care e o tehnologie nouă și se evidențiază mai bine cu un router corespunzător. Porturile sunt același indiferent de configurația aleasă sau desktop ales. Nu face parte din categoria desktopurilor foarte performante însă se clasează undeva peste medie.

Poate că nu vă place o tabletă, un laptop sau un desktop All-in-One, însă vreți să aveți ceva ce să ocupe puțin spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktopul
Desktopul

Procesorul Intel Core i5-3337U are o frecvență mică pentru a nu consuma mult, însă când e nevoie și poate mări frecvența la mai mult cu TurboBoost. Procesorul dar și placa de bază sunt foarte bune și prezintă multe tehnologii interesante. Beneficiați de sunet integrat, video integrat, wireless, bluetooth și un multitasking decent.

Puteți folosi cam orice aplicație cu acel procesor, placă video Intel HD 400 și 4GB de RAM. Hardul de 500 GB nu e foarte mare, dar nici nu cred că vreți să faceți o bibliotecă media. Totul e online și poate fi descărcat, iar programe veți găsi destule pe internet.

Periferice incluse sunt boxele și cititorul de carduri. Instalarea sistemului se face prin intermediul unui stick USB care mai poate fi folosit și pentru alte lucruri. Deci nu văd de ce ați achiziționa o unitate DVD externă. Porturile sale sunt numeroase și diversificate, iar cele mai portante sunt următoarele: USBuri 3.0, HDMI, 3 porturi audio dar mai sunt și altele. Sursa sa e de 65 W și chiar dacă e mică, pare să fie suficientă iar la astfel de dimensiuni e decentă.

Plusuri: are 6 USBuri, HDMI, procesor performant, greutate redusă, fiabilitate și ocupă puțin spațiu.
Minusuri: nu are Windows.

Asus VM60-G005M nu e singurul desktop al seriei VM60, dar există și alte serii. În principal, configurațiile sunt foarte apropiate, iar deosebirile majore se găsesc la procesoare. Oricum, cea mai importantă componentă e procesorul și e bine să fie Intel (viteză de procesare superioară în același preț). Nu veți găsi un astfel de PC și să poată reda jocuri 3D la cine știe ce detalii.

Te-ar mai putea interesa