Asus VM60-G004M, mini PC cu Core i3

Acest mini PC Asus VM60-G004M e un desktop bun cu Core i3 IvyBridge, cu finisaj argintiu închis, preț mic și fiabilitate ridicată. Acestea sunt alternativa perfectă la un laptop. Se adresează celor care vor ceva compact și la care doriți să conectați un monitor mare. Parcă e mai practic un desktop pentru acasă și un monitor generos e perfect pentru cei care vor să vizioneze un film sau să folosească un program pentru editare/proiectare. Componentele acestui PC sunt similare cu cele ale unui laptop și deci nu pot spune că e mai performant decât un laptop.

Alternativele sunt oferite de același brand și pot fi chiar și din alte serii (un exemplu e seria VM40). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktopul
Desktopul

Procesorul Core i3-3217U de 1.8GHz nu e foarte performant dar nici nu e nevoie ținând cont de ce există pe piață. Placa de bază are placă video Intel HD Graphics, tehnologie wireless 802.11 ac, sunet integrat și rețea integrată. Noile desktopuri aduc componente noi iar o placă wireless așa de bună înlocuiește oarecum placa de rețea (viteză maximă de transfer prin wireless, deci e nevoie de un router wireless).

Placa de 4GB RAM e suficientă pentru uz office și nu o puteți upgrada deoarece placa de bază nu suportă mai mult. Chiar și dacă ați fi optat pentru un laptop, nu ați fi putut face niște upgrade-uri (designul compact nu permite). Are doar Free DOS dar nu vă oprește nimeni să instalați Windows 8.1. Ca și dotări are: difuzoare de 2 W fiecare, card reader, sursă de 65 W, porturi USBuri 3.0, porturi USB 2.0, HDMI, VGA, LAN dar și altele. Greutatea sa e una de 1.2 kilograme (ceva mai mică decât decât cea a unui laptop).

Plusuri: are difuzoare integrate, configurație bună, WiFi ac, design compact și elegant.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus VM60-G004M e un desktop destul de reușit și care îl recomand celor care nu sunt pasionați de laptopuri. Desktopurile compacte sunt alegeri bune pentru cei care au un buget mic și un spațiu mic alocat.

Te-ar mai putea interesa