Asus VK278Q

Monitorul LED Asus VK278Q e unul deosebit și care merită încercat deoarece oferă caracteristici speciale ca: PIP, ASCR, timp de răspuns 2 ms, Al Light și rezoluție Full HD. PIP sau Picture in Picture e o funcție întâlnită și la televizoare și vă ajută să vizionați două imagini în același timp (de exemplu puteți navigați pe web și viziona un meci de fotbal). Asus Smart Contrast Ratio e o funcție foarte importantă pentru cei care vor să-l folosească pentru vizionat filme sau jocuri deoarece oferă un contrast superioară cu nuanțe de negru mai profunde. Timpul de răspuns mic e obligatoriu pentru un monitor de gaming deoarece elimină imaginile încețoșate (apar atunci când se schimbă rapid imaginea). Al Light e un senzor inteligent care reglează luminozitatea în funcție de luminozitatea din jur. Deci prețul său e justificat chiar dacă vi se pare cam mare. VK278Q are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Accesoriile inclus
Accesoriile incluse

Specificații tehnice

Ecranul LED are o diagonală de 27 inci și mi se pare normal să aibă o rezoluție 1080p. E cel mai mare monitor de pe piață deci dacă nu e de ajuns, o alternativă ar fi un televizor de 81 cm. Restul caracteristicilor sale sunt: timp de răspuns de 2 ms, contrast dinamic 10 milioane la 1, unghiuri de 170/160 de grade și luminozitate de 300 cd/mp. Dotările sale sunt boxele integrate și sistemul de montare VESA 100 cu 100 mm (necesită kit de instalare).

Pe partea de conectivitate aduce: DVI, VGA, HDMI și DisplayPort. Astfel, poate fi conectat la mai multe (PC, consolă sau player). Consumul e pe măsura dimensiunilor sale – 45W. Ca și o caracteristică specială, are cameră web de 2MP integrată. Poate fi utilă pentru cei care socializează și folosesc camera web. Accesoriile incluse sunt cele din poza de sus, adică cele obișnuite: CD, cablu VGA, cablu DVI, USB pentru webcam și un cablu audio.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are toate intrările video necesare, ideal pentru pensionații de jocuri, cameră web performantă, poate fi pus pe perete pentru a economisi spațiu, boxe integrate de 3W fiecare și contrast ridicat.

Minusuri: nu are USB și intrare pentru căști.

Concluzie

Acest Asus VK278Q nu e alegere scumpă deoarece prețul e justificat iar dacă nu aveți o alternativă la acesta, nu văd de ce nu l-ați lua pe acesta. Pentru a vă face o idee mai bună despre acesta, v-am postat un clip cu un mic review al său:

Te-ar mai putea interesa