Asus VK248H, monitor de gaming cu diagonală de 24 inci

Asus VK248H e un monitor LED foarte bun pentru cei pasionați de jocuri, filme și în general, de partea media. Spun asta deoarece are caracteristici tehnice foarte bune cum ar fi timpul de răspuns, rezoluția, contrastul etc. Având în vedere că nu are panou VA sau IPS, unghiurile de vizibilitate sunt aceleași. Într-un așa preț aș fi dorit măcar pivot ori panou VA. Deci veți găsi alternative la acesta chiar și de la producători precum LG ori Samsung. Puteți opta și pentru acesta dacă aveți nevoie de acel 2ms, boxe integrate puternice și camera web integrată. Spun asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e cel robust cunoscut pentru astfel de serii (gaming) și se observă în partea superioară camera web integrată. În poza a doua se observă care ar fi conținutul pachetului dar și în clipul de la final cu despachetarea sa.

Așa arată
Așa arată
Conținutul pachetului
Conținutul pachetului

Specificații tehnice

Display-ul său e de 24 inci, diagonală care e evidentă și din numele său. O diagonală mare e binevenită chiar dacă nu sunteți un utilizator care editează, deoarece o diagonală mare e utilă când vizionați un filma sau aveți nevoie de spațiu de lucru (multitasking). Alte caracteristici ale acestui model sunt următoarele: timp de răspuns 2 ms, unghiuri de 170/160 grade, luminozitate de 250 cd/mp,  contrast dinamic de 5 milioane la 1 etc.

Ca și dotări are boxe integrate de 2 W fiecare și montare pe perete. Kitul de montare trebuie cumpărat separat și vă ajută să economisi spațiu pe birou. Porturile video sunt puține, mai precis are doar un HDMI care e cea mai bună intrare video de la ora actuală. Dacă desktopul are doar DVI, puteți opta pentru un cablu adaptor.

Ca și caracteristici speciale are: ajustare automată, ajustare luminozitate și blocare Kensington. Deci sunt acele caracteristici care le mai vedem și la alte modele de la Asus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ajustări automate, ieșire audio pentru căști, 2ms, diagonală de 24 inci, portul HDMI, boxele integrate de 2 W și altele.

Minusuri: cam scump.

Concluzie

Acest Asus VK248H  se adresează fanilor acestui producător, pasionaților de jocuri și aplicații office. O diagonală mare oferă și un spațiu mare de lucru în special că rezoluția e una 1080p. Dacă nu prea vă puteți face o idee despre el văzând doar pozele de sus, am postat și un clip cu despachetarea sa:

Te-ar mai putea interesa