Asus VivoTab TF600TG-1B113R

Tableta Asus VivoTab TF600TG-1B113R e una deosebită deoarece vine cu Windows 8, iar după cum bine știți majoritatea modelelor de pe piață sunt cu Android. Deci oferă o funcționalitate superioară și se adresează în special utilizatorilor obișnuiți care vor un plus de portabilitate. Poate fi o alternativă foarte bună la un laptop deoarece are procesor foarte bun – Quad Core Tegra 3. Deasemenea nu trebuie uitat faptul că are și 3G, dar pentru a accesa internetul, aveți nevoie de o cartelă SIM cu opțiune de internet. Sunt curios când vor fi disponibile accesorii pentru ea, dar și așa are tehnologie bluetooth pentru conectarea unei tastaturi și a unui mouse (în cazul în care nu vă place cea inclusă). TF600TG-1B113R are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cu siguranță, după ce vom vedea mai multe astfel de modele de la Asus, vor fi lansate accesorii pentru ele ar cel mai util cred că e tastatura care e una de tip docking station.

Cu docking
Tableta

Specificaţii tehnice

Procesorul Tegra 3 e ideal pentru jocuri și filme deoarece oferă o viteză de procesare decentă. Dacă vreți să vă jucați jocuri, aveți nevoie de periferice deoarece nu sunt multe jocuri care folosesc doar ecranul. E unul multitouch de 10.1 inci de tip Super IPS+ cu rezoluție HD. Astfel unghiurile sunt foarte bune și recomand acest tip de ecran pentru tablete. Memoria internă e una de tip flash și e de 32GB, dar poate fi extinsă cu un card de memorie microSD.

Multitaskingul e excelent cu memorie RAM de 2 GHz la o frecvență de 1500 MHz, deci nu e nevoie de mai mult. Pe partea de multimedia are difuzoare stereo, cameră frontală de 2MP (ideală pentru video convorbiri), o cameră pricipală cu blitz LED, ieșire audio, HDMI, intrare microfon și card reader.

Tehnologiile wireless disponibile pe acesta sunt: 3G, bluetooth 4.0 și WLAN. Autonomia e una foarte bună, chiar de două ori mai mare decât cea a laptopurilor – până la 8 ore. Versiunea de Windows e 8 RT care e destul de bună și e cea mai ieftină.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu Windows 8, spațiu de stocare suficient având în vedere că există servicii online de stocare, ieșire HDMI, autonomie suficiente, bluetooth și conectivitate 3G.

Minusuri: nu e chiar ieftină.

Concluzie

Acest model Asus TF600TG-1B113R e un alt model cu Windows 8 de la acest producător care merită încercat, iar dacă nu vi-l permiteți există unul numit Memo care are doar Wi-Fi și un procesor Dual COre de la Intel. Ambele sunt foarte bine construite și deci sunt robuste.

Te-ar mai putea interesa