Asus VivoTab TF600TG-1B113R

Tableta Asus VivoTab TF600TG-1B113R e una deosebită deoarece vine cu Windows 8, iar după cum bine știți majoritatea modelelor de pe piață sunt cu Android. Deci oferă o funcționalitate superioară și se adresează în special utilizatorilor obișnuiți care vor un plus de portabilitate. Poate fi o alternativă foarte bună la un laptop deoarece are procesor foarte bun – Quad Core Tegra 3. Deasemenea nu trebuie uitat faptul că are și 3G, dar pentru a accesa internetul, aveți nevoie de o cartelă SIM cu opțiune de internet. Sunt curios când vor fi disponibile accesorii pentru ea, dar și așa are tehnologie bluetooth pentru conectarea unei tastaturi și a unui mouse (în cazul în care nu vă place cea inclusă). TF600TG-1B113R are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cu siguranță, după ce vom vedea mai multe astfel de modele de la Asus, vor fi lansate accesorii pentru ele ar cel mai util cred că e tastatura care e una de tip docking station.

Cu docking
Tableta

Specificaţii tehnice

Procesorul Tegra 3 e ideal pentru jocuri și filme deoarece oferă o viteză de procesare decentă. Dacă vreți să vă jucați jocuri, aveți nevoie de periferice deoarece nu sunt multe jocuri care folosesc doar ecranul. E unul multitouch de 10.1 inci de tip Super IPS+ cu rezoluție HD. Astfel unghiurile sunt foarte bune și recomand acest tip de ecran pentru tablete. Memoria internă e una de tip flash și e de 32GB, dar poate fi extinsă cu un card de memorie microSD.

Multitaskingul e excelent cu memorie RAM de 2 GHz la o frecvență de 1500 MHz, deci nu e nevoie de mai mult. Pe partea de multimedia are difuzoare stereo, cameră frontală de 2MP (ideală pentru video convorbiri), o cameră pricipală cu blitz LED, ieșire audio, HDMI, intrare microfon și card reader.

Tehnologiile wireless disponibile pe acesta sunt: 3G, bluetooth 4.0 și WLAN. Autonomia e una foarte bună, chiar de două ori mai mare decât cea a laptopurilor – până la 8 ore. Versiunea de Windows e 8 RT care e destul de bună și e cea mai ieftină.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu Windows 8, spațiu de stocare suficient având în vedere că există servicii online de stocare, ieșire HDMI, autonomie suficiente, bluetooth și conectivitate 3G.

Minusuri: nu e chiar ieftină.

Concluzie

Acest model Asus TF600TG-1B113R e un alt model cu Windows 8 de la acest producător care merită încercat, iar dacă nu vi-l permiteți există unul numit Memo care are doar Wi-Fi și un procesor Dual COre de la Intel. Ambele sunt foarte bine construite și deci sunt robuste.

Lasă un comentariu