Asus VivoTab TF600T-1B120R

Tableta Asus VivoTab TF600T-1B120R e o alternativă la un alt model care e cu 400 de lei mai scump și bineînțeles oferă ceva în plus – conectivitate 3G. Caracteristicile sale principale sunt: procesorul Tegra 3, ecranul de 10 inci, memoria de 2GB, spațiul de 32 GB și conectivitatea Wi-Fi. Cu toate acestea puteți folosi sistemul de operare fără probleme în special că ecranul e unul cu multi-touch ca la restul tabletelor. Devine util acest tip de ecran în special că Windows 8 are acea interfață interesantă împrumutată de la Windows Phone. Pentru scris, ecranul e chiar ideal, de aceea e inclusă și o tastatură de tip stație de andocare. TF600T-1B120R are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cu docking
Tableta

Specificaţii tehnice

Procesorul Tegra 3 e cunoscut mai mult pentru performanțe sale 3D, dar nu știu câți dintre voi veți încerca un joc pe acesta având în vedere că e vorba de o tabletă și nu de un PC ori laptop. Având în vedere că e vorba de Windows, puteți găsi destule jocuri simplă pentru a trece peste plictiseală iar viteza de procesare e mai mult decât satisfăcătoare având în vedere că are patru nuclee.

Ecranul Super IPS+ e cel mai bun model pentru tablete deoarece asigură o vizibilitate bună din diverse unghiuri. E unul HD de 10.1 inci care e deci cât cel al unui netbook. Pe partea de memorie are 2GB RAM și 32 GB memorie flash. Dar poate fi extinsă datorită cititorului de carduri. Alte dotări ale sale sunt: difuzorul stereo, cameră web, cameră foto de 8MP cu blitz, portul mini HDMI și ieșire audio combo. Portul USB poate fi găsit la tastatură și care e util pentru transferul mai ușor al datelor sau pentru vizionarea unui film care l-ați copiat de pe PC.

Tehnologiile wireless sunt bluetooth și Wi-Fi. Autonomia maximă în mod office e de 8-9 ore și scade cu câteva ore atunci când vizionați filme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ideală pentru utilizare office pe teren sau în timpul unei călătorii, docking inclus, are cele mai uzuale porturi (dockingul oferă și USB 2.0), autonomie de până la 9 ore, bluetooth și Windows 8.

Minusuri: e mai scumpă decât una cu Android.

Concluzie

Acest Asus TF600T-1B120R e un model reușit deoarece are toate caracteristicile necesare pentru a fi o tabletă reușită iar lipsa 3G-ului poate fi rezolvată cu funcție Wi-Fi hotspot a telefonului. Cu siguranță nu va fi ultimul model cu Windows, vor mai fi și altele iar dacă nu vă interesează performanțele grafice ori viteza de procesare, există modele cu procesoare Intel Dual Core.

Lasă un comentariu