Asus VivoTab Smart ME400C-1B077W, tabletă cu Windows

După cum bine știți, tabletele cu Windows 8 sunt ceva mai scumpe decât cele cu Android însă oferă capabilități office mai bune datorită sistemului de operare. Oricum, aceste tablete s-au mai ieftin și oferă un spațiu intern ceva mai mare. Asus VivoTab Smart ME400C-1B077W e o astfel de tabletă dar care oferă procesor Intel, 64 GB, ecran IPS și multe altele. Cu alte cuvinte oferă o configurație bună chiar dacă nu e cu Tegra 3. Trebuie apreciată pentru autonomia sa ridicată – circa 9 ore maxim. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Doar culoarea poate să difere și mă refer la partea din spate care de această dată e neagră (unele au spate alb). Dar asta nu prea contează având în vedre că din față tot așa arată.

Pornită
Pornită

Specificații tehnice

Procesorul Intel Z2760 e întâlnit mai mult pe tabletele cu Windows, deoarece cele cu Android necesită și un procesor grafic mult mai bun. Mai există tablete și cu Tegra 3 însă sunt puține jocuri 3D pentru acest sistem de operare și nu cred că ar fi mai bun decât acesta. Ecranul de 10.1 inci e unul HD și are un panou IPS. Panourile IPS oferă unghiuri maxime iar iluminarea e în general tot LED.

Cu o memorie RAM de 2GB nu veți întâmpina probleme pentru actualele aplicații. Deasemenea, memoria de 64GB e una de tip flash adică e foarte bună. Dotările sale sunt următoarele: cameră principală de 8MP, cameră secundară de 2MP, slot pentru card, placă video Intel, bluetooth și altele.

Nu are 3G dar dacă aveți un smartphone cu WiFi hotspot, problema e ca și rezolvată :). Alte dotări ale acestui ale acestui model sunt: senzorul G, microfon integrat, GPS și altele. Vă recomand și un , deoarece o puteți folosi pentru navigare web acasă fără a mai plăti un abonament suplimentar.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o autonomie foarte bună, tehnologie wireless bluetooth (se poate conecta o tastatură wireless la ea sau un mouse), GPS, NFC și altele.
Minusuri: e ceva mai scumpă decât una cu Android.

Concluzie

Având în vedere cât costă o tabletă de la Microsoft, acest Asus ME400C-1B077W e numai bun pentru utilizatorii pasionați de noua interfață a versiunii 8 și de funcționalitatea ei. Cu siguranță mai sunt și late modele similare, dar aveți nevoie de o memorie internă generoasă având în vedere că nu există posibilitatea conectării unui mediu de stocare extern la ea (doar card de memorie).

Te-ar mai putea interesa