Asus VivoTab Smart ME400C-1B077W, tabletă cu Windows

După cum bine știți, tabletele cu Windows 8 sunt ceva mai scumpe decât cele cu Android însă oferă capabilități office mai bune datorită sistemului de operare. Oricum, aceste tablete s-au mai ieftin și oferă un spațiu intern ceva mai mare. Asus VivoTab Smart ME400C-1B077W e o astfel de tabletă dar care oferă procesor Intel, 64 GB, ecran IPS și multe altele. Cu alte cuvinte oferă o configurație bună chiar dacă nu e cu Tegra 3. Trebuie apreciată pentru autonomia sa ridicată – circa 9 ore maxim. Are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

Doar culoarea poate să difere și mă refer la partea din spate care de această dată e neagră (unele au spate alb). Dar asta nu prea contează având în vedre că din față tot așa arată.

Pornită

Pornită

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Procesorul Intel Z2760 e întâlnit mai mult pe tabletele cu Windows, deoarece cele cu Android necesită și un procesor grafic mult mai bun. Mai există tablete și cu Tegra 3 însă sunt puține jocuri 3D pentru acest sistem de operare și nu cred că ar fi mai bun decât acesta. Ecranul de 10.1 inci e unul HD și are un panou IPS. Panourile IPS oferă unghiuri maxime iar iluminarea e în general tot LED.

Cu o memorie RAM de 2GB nu veți întâmpina probleme pentru actualele aplicații. Deasemenea, memoria de 64GB e una de tip flash adică e foarte bună. Dotările sale sunt următoarele: cameră principală de 8MP, cameră secundară de 2MP, slot pentru card, placă video Intel, bluetooth și altele.

Nu are 3G dar dacă aveți un smartphone cu WiFi hotspot, problema e ca și rezolvată :). Alte dotări ale acestui ale acestui model sunt: senzorul G, microfon integrat, GPS și altele. Vă recomand și un router wireless de aici, deoarece o puteți folosi pentru navigare web acasă fără a mai plăti un abonament suplimentar.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o autonomie foarte bună, tehnologie wireless bluetooth (se poate conecta o tastatură wireless la ea sau un mouse), GPS, NFC și altele.
Minusuri: e ceva mai scumpă decât una cu Android.

Concluzie

Având în vedere cât costă o tabletă de la Microsoft, acest Asus ME400C-1B077W e numai bun pentru utilizatorii pasionați de noua interfață a versiunii 8 și de funcționalitatea ei. Cu siguranță mai sunt și late modele similare, dar aveți nevoie de o memorie internă generoasă având în vedere că nu există posibilitatea conectării unui mediu de stocare extern la ea (doar card de memorie).

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu