Asus VivoTab Smart ME400C-1B018W

Asus VivoTab Smart ME400C-1B018W e o tabletă cu Windows 8 de la Asus care e foarte performantă și nici nu costă prea mult. Pentru un preţ bun Vezi prețul special de azi » primim un gadget care suportă aplicații de Windows, are o autonomie mare și e performant. Aspectul e unul plăcut, iar din imaginile de alături, dar și din clipul de la final poți vedea mai multe.
Modelul de față nu ar putea fi considerat ca fiind un model office deoarece pe ea merge orice. Deci dacă ziceați că o să vă luați Surface de la MS atunci acest model ar fi pentru dvs.

Poze

Modelul de față e unul negru, existând și modele pe alb, și are un ecran mare de 10.1 inci cu rezoluție HD. Astfel, beneficiezi de o tabletă care poate fi utilizată în multiple scopuri, iar dacă te preocupă jocurile atunci trebuie știut că merg foarte bine. Singurul lucru care ne arată că e o tabletă cu Win e icoana de jos de culoare albă care e logo-ul Windows.

Tableta
Tableta
Pornită
Pornită

Specificaţii tehnice

Modelul de față vine cu un cip Intel Z2760 care e un Atom dual core, iar placa video e o Intel GMA. Jocurile vor merge foarte bine deoarece plăcile integrate Intel sunt cunoscute ca fiind la fel de bune ca cele nVidia sau AMD. Memoria RAM e de 2GB, iar memoria internă e de 64GB. Dacă nu vă ajunge memoria, atunci puteți folosi un card Micro SD cu care o puteți mări.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu componente de ultimă generație; ecranul e unul foarte clar mulțumită rezoluției 720p și panoului IPS; are cele mai utile porturi cum ar fi HDMI micro și USB micro; portabilitatea e excelentă datorită greutății mici și a autonomiei mari (bateria ține undeva la 10 ore… maxim); vine cu ni;te camere capabile care te ajută vorbești pe Skype și să faci poze la rezoluții ridicate.
Contra: nu are 3G; venind cu Windows e supusă infectării cu viruși.

Concluzie

Până de curând pe piață erau disponibile doar tablete cu iOS și Android, dar mai nou găsim și modele cu Windows. Multă lume nu achiziționa o tabletă deoarece nu putea rula aplicațiile de Windows, dar de acum poți rula și aceste aplicații. iar, datorită interfeței Metro o să ai acces rapid la cele mai utilizate aplicații precum și la alte caracteristici.

Te-ar mai putea interesa