Asus VivoTab Smart ME400C-1A063W, tabletă cu Windows 8

Asus VivoTab Smart ME400C-1A063W e o altă tabletă cu Windows 8 și nu e vorba de una foarte scumpă dar cu siguranță nu e la fel de accesibilă ca și una cu Android. Am observat totuși că oferă și caracteristici foarte bune, cum ar fi: ecran cu panou IPS, spațiul intern de 64GB, 2GB RAM și autonomie mare. Oferă mult mai multe dar restul caracteristicilor și dotărilor le voi prezenta mai jos. Alternative pot fi totuși și tabletele cu Android în special dacă vă plac jocurile 3D, deoarece au și un procesor grafic avansat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Am mai prezentat o tabletă similară ca și dotări, doar că avea spate pe negru și nu pe alb cm e aceasta. Pentru uz casnic un router wireless de aici v-ar putea fi de folos.

Spatele
Spatele
Pachetul
Pachetul

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Intel model Z2760. Acesta poate fi găsit doar pe tablete și e însoțit și de o placă video Intel HD. Nu e un procesor care poate fi comparat cu un Tegra 3 dar are un consum redus de energie, astfel bateria sa oferă până la 9 ore de funcționare. Ecranul multi-touch are unghiuri de 178 grade deoarece panoul e IPS. Tabletele de 10.1 inci sunt cele mai mari modele de pe piață dar și destul de bune deoarece nu sunt foarte grele. Unele oferă rezoluție FullHD ri Retina, însă o rezoluție HD cum are aceasta e la fel de bună.

La capitolul memorie are 2GB RAM și memorie de 64GB. Chiar dacă vi se pare prea puțin, puteți alege un card de memorie generos. Are diverse dotări: cameră foto de 8MP, cameră secundară, difuzoare, 32GB, bluetooth, WLAN etc. bateria sa e una bună având în vedere că nu e foarte grea și poate oferi cam 9 ore de autonomie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: spațiu de stocare mare pentru o tabletă, ecran superb, funcționalitate ridicată, se simte bine în mână datorită finisajelor, GPS, NFC și autonomie mare.
Minusuri: e mai scumpă decât o tabletă cu Android.

Concluzie

Acest model numit Asus ME400C-1A063W e numai bun dacă nu vă plac laptopurile dar vă doriți acea funcționalitate oferită de Windows 8. Puteți alege un mouse și o tastatură wireless pentru acesta deoarece are bluetooth. Jos e o prezentare destul de amplă a unei astfel de tablete:

Lasă un comentariu