Asus VivoTab Smart ME400C-1A013W

Tableta Asus Vivotab Smart ME400C-1A013W e una dintre cele mai ieftine modele cu Windows 8 și poate fi găsită și sub numele de Memo. E un model foarte reușit și sunt curios dacă vom vedea și accesorii pentru ea, dar pentru că are bluetooth puteți conecta fără probleme o tastatură wireless. Nu m-am referit neapărat la tastatură ci și la stand deoarece atunci când navigați, aveți nevoie de un anumit unghi pentru a scrie. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune deoarece ecranul e unul de tip IPS. Acest model vine cu față pe negru lucios și spate pe culoarea albă. ME400C-1A013W are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pachetul
Pachetul
Spatele
Spatele

Specificații tehnice

Procesorul Intel Z2760 de 1.6 GHz e un model Atom decent dar care nu e la fel de grozav ca un Tegra 3 care are patru nuclee și performanțe grafice superioare. Ecranul multi-touch e unul de 10 inci HD și datorită panoului IPS, are unghiuri de 178 grade. Pe partea de memorie are 2GB RAM și 64GB spațiu de stocare. Placa video integrată e una Intel GMA care se descurcă decent în filme HD.

Dotările sale sunt foarte bune pentru dimensiunile sale și pot spune că nu-i lipsește nimic: două camere foto, difuzoare stereo, card reader, ieșire audio, microHDMI, bluetooth etc. Probabil veți spune că-i lipsește 3G-ul, însă în acest preț nu puteți avea astfel de pretenții. Puteți folosi funcția Wi-Fi hotspot care va putea rezolva lipsa 3G-ului.

Are o baterie destul de mare și ușoară (Li-Polymer) care oferă până la 9 ore de funcționare în mod economic. Alte caracteristici ale sale sunt: microfonul incorporat, senzorul G, NFC, giroscopul, GPS și alți senzori. Probabil că existe și alte modele în alte culori și poate cu memorie de 32GB, dar nu văd de ce nu ați opta pentru acest model.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un prețul atractiv, ecran IPS multitouch (acceptă gesturi), Windows 8, tehnologie wireless bluetooth, spațiu de stocare mare – de 64GB, ieșire HDMI de tip micro (poate fi conectată la un TV și folosită ca player) și autonomia de maximă de 9 ore.

Minusuri: memorie DDR2.

Concluzie

Acest Asus Vivotab Smart e o alegere bună în special dacă nu vreți să jucați jocuri 3D pe acesta deoarece față de cele cu Android nu aduc o placă video performantă ci doar una Intel. Dar nu veți găsi o tabletă de 10 inci în acest buget cu 64GB, Windows 8 și autonomia așa de mare. Pentru a vă face o idee v-am postat și un clip cu despachetare unui model similar:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus VivoTab Smart ME400C-1A013W”

  1. E foarte buna acest model. Eu am avut ocazia sa o butonez zilele trecute in strainatate. Ma bucur ca a ajuns si la noi la un pret foarte bun.

  2. Pentru cineva care scrie reviews pentru toate produsele existente pe piata ma asteptam sa poata distinge diferenta intre 2 procesoare.
    Clover Trail de la Intel distruge Tegra 3 atat ca consum cat mai ales ca performanta.

    Acum se vorbeste de Wayne (Tegra 4), Exynox 5 , Clover Trail, etc. Tegra 3 deja devine istorie.
    Placa video este o PowerVR licentiata de la Imagination. Si mai important de mentionat, acest procesor este un x86, adica ruleaza windows 8 normal , nu RT.

Comentariile sunt închise.