Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H, tabletă cu Windows

Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H e una dintre cele mai mici tablete cu Windows și spun asta deoarece majoritatea sunt de 10 inci dar sunt modele și mai mari. Cele diagonală peste medie pot fi și gadgeturi convertibile, adică care sunt însoțite de tastatură fizică (ca și stație de andocare). Tabletele cu Windows sunt puțin mai scumpe decât cele cu Android deoarece sistemul are nevoie de caracteristici tehnice mai bune. Astfel prețul crește ușor dar tendința e ca prețurile să se apropie, astfel ca tabletele cu Windows să fie și ele alternative.

Bineînțeles puteți instala multe aplicații office pe ele deoarece are un spațiu inter generos care nu poate fi comparat cu cel al unui laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tabletă
Tabletă

Procesorul Quad-Core Intel Z3740 de 1.33 GHz e bun pentru un astfel de gadget și e bun și pentru redarea de fișiere media. Având în vedere ecranul HD, nu vă recomand filme cu rezoluție mai mari de 720p. Ecranul nu e unul oarecare ci unul cu panou IPS astfel că unghiurile de vizibilitate sunt excelente, chiar maxime.

Diagonal de 8 inci e suficient de mare dar și suficient de mică astfel că tableta poate fi ținută cu ușurință într-o singură mână. Memoria RAM e una de 2GB și nu e una oarecare ci de tip DDR2. Sistemul consumă cam 1 GB deci vă rămâne încă 1 GB pentru aplicații. Capacitatea memoriei interne e de 64GB care nu se poate compara cu cea a unui laptop. Cu toate astea, se poate introduce un card de memorie de maxim 64GB dacă se dorește mai mult spațiu intern.

E dotată cu următoarele: difuzoare stereo, cameră web, cameră principală de 5MP, placă video integrată, WiFi, bluetooth, baterie generoasă etc. Chiar și porturile sunt importante deoarece puteți conecta diverse periferice la el. Nu are prea multe ci doar cele esențiale.

Plusuri: sistem de operare nou – Windows 8.1, procesor cu 4 nuclee, memorie internă generoasă (o extindere se poate face cu un card de memorie), design plăcut și o autonomie maximă de 8 ore.
Minusuri: nu are HDMI.

Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H e o tabletă reușită din cele mai multe puncte de vedere și jos e un clip de prezentare pentru a vă face o idee despre designul ei. Designul diferă față de modelele cu Android dar nu cu mult, oricum acea interfață e destul de interesantă și ușor de folosit.

2 comentarii la „Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H, tabletă cu Windows”

 1. Eu am luat una de aici. Era la oferta si chiar imi doream un model cu Windows. Mie nu imi plac modelele cu Android. Ca telefon am un Lumia 920 cu Windows si sunt placut impresionat de tot ce inseamna gadget cu Windows. Am zis sa incerc cum e acest model si imi place cat de stabil e.

 2. Am si eu o astfel de tableta am cumparat-o de la resigilate, merge OK
  Sunt multumit de ea …..
  Ecranul de 8 e cam mic dar nici de 10 nu rezolva treaba cu vizibilitatea in totalitate doar cele cu ecane de 13 sunt OK dar sunt foarte grele si foarte scumpe si foarte mari pt tableta……
  Deci e OK tableta am pus pe ea autocad 2011 lt si merge bine-satisfacator,
  si photoshopul cs3 care merge binisor, mi-a luat ceva timp sa le instalez …
  Am pus o memorie de 64 gb 10x kingmax pro ca prelungire de memorie ….NU stiu daca merge ca as pune una de 128 Gb
  DD

Lasă un comentariu