Asus VivoBook X541UJ-GO426, laptop albastru cu configurație multimedia

Laptopul Asus VivoBook X541UJ-GO426 nu e singura variantă oferită de acest brand deoarece mai sunt laptopuri cu configurații similare similare, dar sunt pe alte culori. Indiferent de culori, finisajele sunt aceleași la întreaga serie X541. Sunt destul de multe subserii care poate v-ar interesa, dar aceasta mi se pare a fi cea mai reușită. Poate că acest model nu e chiar atât de performant pe cât cât ați crezut, de aceea se poate pune un SSD în locul hardului, astfel aplicațiile și sistemul vor porni rapid.

Nu sunt multe laptopuri albastre cu astfel de componente și care să fie atât de elegante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt destul de avansate, adică are un procesor Core i3 Skylake, memorie de 4GB, hard disc cu capacitate de 500GB și o placă video dedicată GeForce 920M. Are și o placă video integrată care are performanțe limitate, adică nu poate rula cine știe ce jocuri, dar pentru filme mi se pare suficient de bună. În modul economic, placa video integrată e foarte utilă deoarece oferă cea mai bună autonomie (consumul de energie scade). Bineînțeles, o autonomie scăzută nu se datorează doar jocurilor rulate, un ecran cu luminozitate mare și tehnologiile wireless pot afecta considerabil autonomia laptopului.

Pentru cei ce-l folosesc acasă, nu văd de ce optează să-l folosească pe modul baterie, pot alege să folosească încărcătorul. Are Endless OS, dar voi puteți opta și pentru Windows 10 care e cel mai popular sistem de operare din prezent.

Păreri pro și contra

Acesta poate rula anumite jocuri la detalii medii dar nu puteți avea pretenții mari în acest buget. Un laptop care poate rula majoritatea jocurilor la detalii medii costă undeva la 2500-3000 de lei, adică are nevoie de un procesor Core i5 de tip HQ sau mai bun. Poate fi luat chiar și în oraș deoarece are o greutate de numai 2 kg.

Asus VivoBook X541UJ-GO426 poate fi laptopul ideal dacă nu vă doriți ceva mai performant, pentru că fiecare utilizator are alte preferințe. Am pus un clip dacă nu vă puteți face o idee despre el din poza de sus.

Te-ar mai putea interesa