Asus VivoBook X541UJ-GO425, laptop alb cu ecran de 15 inci

Laptopul Asus VivoBook X541UJ-GO425 face parte din cea mai populară serie de la acest și e așa pentru că e destul de accesibilă, iar dotările sunt peste medie în acest buget. Laptopurile albe au fost destul de puține în anii trecuți și această culoare era prezentă doar la variante premium ori doar de la un anumit brand. Am pus un clip la final în cazul în care poza de jos nu e de ajuns ca să vă faceți o idee, dar arată ca și oricare alt model X541 doar că e pe alb.

Sunt destul de multe laptopuri oferite de acest brand care nu trebuie neglijate pentru că sunt similare (au aceleași performanțe). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».Asus VivoBook X541UJ GO425

Configurații multimedia ca cea a acestui laptop mai sunt și pe alte serii: Core i3-6006U, memorie RAM de 4GB, hard disc de 500GB și placă video dedicată GeForce 920M. Sunt destule laptopuri care au o asemenea placă video, dar tot nu e de ajuns pentru a rula jocuri la detalii maxime. Un ecran HD e de ajuns cât timp aveți un televizor sau monitor mai mare pe care să vizionați conținut media. Bineînțeles, nu e de ajuns doar o rezoluție mai mare pentru o imagine mai calitativă, ci și panoul trebuie să fie mai avansat (cum e cel IPS).

Păreri pro și contra

Costă destul de puțin pentru că nu oferă Windows 10 și ecranul e HD, totuși, cam toate laptopurile acestui brand sunt atractive. Componentele sunt destul de noi și sunt foarte puține laptopuri care mai au memorie DDR3, însă pe partea de stocare nu văd îmbunătățiri. Voi puteți opta pentru un SSD dacă un hard disc nu vă este pe plac (poate că nu vă interesează capacitatea sa, ci doar performanțele).

Asus VivoBook X541UJ-GO425 e un laptop elegant datorită culorii, însă preferințele diferă de la un utilizator la altul. Spun asta deoarece unora dintre voi poate vă plac laptopurile argintii sau chiar negre. Din clipul de mai jos, veți vedea mai bine cum arată un astfel de laptop și cam ce oferă.

Te-ar mai putea interesa