Asus VivoBook X541UJ-GO421, laptop cu placă video nVIDIA

Laptopurile precum Asus VivoBook X541UJ-GO421 sunt numai bune pentru cei care nu au buget foarte mare și vor o configurație echilibrată. Ținând cont că are un Core i3, nu puteți avea pretenții prea mari când vine vorba de jocurile anului 2017. Un astfel de laptop poate fi unul de tip multimedia dar e loc de mai bine. Ceva mai performant e un Core i5 cu placă video GTX 950M, dar această configurație costă mai mult și poate că nu vă ceți folosi de acele performanțe.

Poate că vă place mai mult un model argintiu, de aceea am și pus clipul acela la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se comportă excelent în cele mai multe situații datorită memoriei RAM de tip DDR4 și procesorului Core i3 Skylake. Chiar și dacă nu ar fi avut acea placă video dedicată, procesorul vine cu o placă video proprie dar cu memorie proprie. E vorba de Intel HD Graphics 520 care e la o generație bună dar tot nu poate fi peste o placă video NVIDIA. Laptopul poate fi folosit ca media player, în cazul în care aveți un televizor în apropiere.

Sunt destul de multe laptopuri ca și acesta doar că nu toate sunt la fel de accesibile. Poate că GeForce 920M nu e cea mai performantă soluție pentru gameri, dar poate să facă față unor jocuri că doar laptopul e HD. Poate că nici nu vă interesează să le rulați la detalii maxime sau poate că-l vreți pentru copii.

Păreri pro și contra

Merită ales din cele mai multe puncte de vedere și acesta are și un slot liber pentru încă 4GB RAM. Astfel, puteți îmbunătăți performanțele însă se poate vedea doar în anumite jocuri sau dacă folosiți anumite aplicații.

Asus VivoBook X541UJ-GO421 arată foarte bine indiferent de configurația aleasă sau culoare. Oricum, nu sunt multe culori disponibile pe piață și acest aspect nu e atât de important. Totuși, această serie oferă variante cu placă video dedicată și chiar fără ea. E bine să o aveți pentru că e foarte utilă atunci când redați filme sau chiar unele jocuri care nu au cerințe hardware mari.

Te-ar mai putea interesa