Asus VivoBook X541UJ-DM018, laptop pe Chocolate Black

Laptopul Asus VivoBook X541UJ-DM018 e unul dintre multele laptopuri ale acestei serii, dar nu toate au un procesor atât de bun. Cele mai multe laptopuri sunt cu procesoare mai accesibile pentru cei cu buget limitat. Merită să alegeți o configurație ca și aceasta dacă vreți viteză de procesare pentru anumite programe sau chiar jocuri. Laptopurile reprezintă viitorul deoarece cu toții ne dorim gadgeturi cât mai compacte, cu cât mai multe dotări și care să arată bine. Poate că cel de jos nu e cel mai avansat, dar cu singuranță nu prea are concurență.

Nu sunt multe branduri care oferă acele componente și un ecran atât de bun într-un buget atât de mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă credeți că vă depășește puțin bugetul, atunci eu vă recomand un model cu Core i5 Kaby Lake. Bineînțeles, pentru jocuri nu e de ajuns doar procesor, ci aveți nevoie de suficientă memorie RAM – 8GB, spațiu de stocare – 1TB, o placă video dedicată – GeForce 940MX. Poate că placa video nu face parte din cea mai nouă generație (MX150 pare a fi una destul de performantă și consumă puține resurse), dar e de ajuns pentru un laptop multimedia.

Memoria RAM actuală e integrată și am mai văzut astfel de plăci de bază și pe alte laptopuri. Astfel, vi se oferă posibilitatea instalări mai ușoare a unei plăcuțe RAM suplimentare. Merită luat în calcul dacă nu aveți un brand favorit și vreți un model pentru o perioadă îndelungată.

Păreri pro și contra

Designul e destul de elegant și culoarea nu are mare importantă, totuși un model deschis la culoare iasă mai bine în evidență. E eficient cu aceste componente noi și chiar nu există ceva mai bun. Chiar dacă are sistemul de operare Endless OS, voi trebuie să puneți Windows 10 și o puteți face rapid cu un stick USB 3.0.

Asus VivoBook X541UJ-DM018 e doar un model de laptop, dar sunt și serii apropiate dacă vă gândiți la un alt tip de laptop. Mai sunt și cele care sunt ultraportabile și au design metalic. Prezentarea de jos vă ajută să luați decizia corectă.

Te-ar mai putea interesa