Asus VivoBook X541UA-GO835D, laptop office accesibil

Laptopul Asus VivoBook X541UA-GO835D arată foarte bine pentru cât costă și oferă un procesor destul de avansat. Procesorul e cea mai importantă componentă și poate influența performanțele totale ale laptopului. De exemplu, un laptop de gaming nu poate avea un Core i3, ci e nevoie de Core i5 sau Core i7, doar că și procesoarele pot fi de mai multe feluri. Nu are sens un procesor de tip HQ pe un model office deoarece consumă multă energie și cred că vă interesează o autonomie mai generoasă.

Alternativele sunt multe destul de multe în acest buget dar nu oferă un procesor atât de performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sugerează faptul că e vorba de un laptop office, iar procesorul Core i3-6006U e destul de bun chiar dacă nu e Kaby Lake. Scorul de performanță e destul de mare la acesta și e satisfăcător pentru ce veți face pe el. Are un ecran de 15 inci pe care se pot viziona filme 720p și chiar alt tip de conținut media. Totuși, unii utilizatori sunt ceva mai pretențioși, de aceea acesta nu pare a fi alegerea ideală. Cu alte cuvinte, puteți lua laptopuri FullHD peste 2000 de lei dar diferența nu e foarte mare pentru că e vorba de un ecran mic, iar voi veți sta de la distanță destul de mică de el.

Pentru a viziona filme alături de cei dragi, eu vă recomand să conectați un monitor sau TV prin HDMI. Are aceleași porturi ca și restul laptopurilor, iar viteza pe wireless depinde și de routerul wireless de acasă (nu e nevoie neapărat de WiFi ac).

Păreri pro și contra

Are o greutate redusă pentru dimensiunile sale, costă destul de puțin pentru ce oferă, oferă un port USB de tip C, performanțele sunt ridicate. Placa de rețea putea fi mai bună dar poate că nu aveți un abonament scump la internet.

Asus X541UA-GO835D e un laptop care impresionează și care arată foarte bine, iar dacă nu v-ați făcut o idee despre el, am pus clipul de la final cu un model similar. Noile generații de laptopuri prezintă îmbunătățiri estetice și cred că le-ați observat deja :).

Te-ar mai putea interesa