Asus VivoBook X541UA-GO1373, laptop office cu USB 3.1 tip C

Laptopul Asus VivoBook X541UA-GO1373 e un model office cu performanțe modeste și care nu se adresează oricui. E vorba de noua generație de la Intel numită Kaby Lake, care e destul de performantă și eficientă. Nu sunt diferențe mari între două generații succesive de procesoare ci diferențele să văd între procesoarele recent lansate și cele de acum câțiva ani. Veți observa că de cele mai multe ori nu e nevoie de procesoare Core i7 sau Core i5, dacă nu vreți să încercați jocuri.

Acesta e doar unul dintre multele laptopuri ale acestei serii și poate că vă doriți o configurație puțin mai diferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi folosit ca media player portabil dacă aveți un televizor în apropiere și un cablu HDMI. Astfel puteți pune filme de pe streaming sau de pe hard disc cu subtitrare. Bineînțeles, autonomia scade dacă solicitați configurația sau setați o luminozitate ridicată. Configurația sa e una office deoarece nu are placă video dedicată.

Dotările sale sunt numeroase însă nu toate sunt speciale, are un ecran HD, unitate optică, porturi diverse, card reader etc. Doar acel port USB C e un plus pentru orice laptop dar numai dacă aveți un periferic cu această interfață. Viitorul e USB C deoarece veți putea introduce cablul pe orice parte doriți, iar viteza de transfer a datelor e destul de mare. Aș instala Windows 10 pe acesta deoarece doar acesta oferă drivere compatibile.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine pe maro și se poate observa și din clipul de la final, iar laptopul arată mai bine în realitate decât în poze. Pe lângă acele componente destul de bune, laptopul are și porturi foarte bune și o greutate scăzută – 2 kg. Tot mai multe laptopuri devin mai ușoare deoarece componentele sunt tot mai mici.

Asus X541UA-GO1373 merită să fie luat în calcul deoarece oferă exact ce aveți nevoie în acest buget, dar putea fi puțin mai accesibil. Sunt și alte prezentări cu modele ale acestei serii, dacă nu reușiți să vă faceți o idee despre el.

Te-ar mai putea interesa