Asus VivoBook X541UA-GO1301, laptop argintiu cu Core i3 Kaby Lake

Un laptop argintiu cu configurație office e acest Asus VivoBook X541UA-GO1301, dar nu are un procesor din generația precedentă cum sunt multe modele, ci e vorba de un Core i3-7100U. Performanțele acestui laptop sunt destul de mari chiar dacă e atât de ieftin, dar nu se adresează celor pasionați de jocuri deoarece îi lipsește placa video dedicată. Oricum, pentru a putea rula jocuri 3D e nevoie de componente foarte avansate și de o construcție foarte bună (pentru ca răcirea să fie mai eficientă).

Sunt multe laptopuri care fac parte din această serie, iar o parte dintre ele au imagine 1080p (pentru un buget puțin mai mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sunt foarte importante atunci când nu aveți un desktop sau alt laptop de pe care să lucrați sau să navigați. Un laptop nu îl luați pentru o perioadă scurtă și e bine să aibă configurații cât mai eficiente și dotările să fie conforme pieței. Dispune de cele mai noi porturi dar și tehnologii wireless în caz că vreți să vă conectați fără fir.

Poate că hard discul nu prea impresionează de aceea există SSDuri și chiar configurații alternative, dacă nu vă interesează spațiul de stocare. Placa de rețea nu e foarte performantă, dar poate că nici nu aveți nevoie de mai mult că oricum preferați să vă conectați wireless la router și nu cu cablu LAN. Cred că un mouse cu fir ar fi o alegere mai bună deoarece nu trebuie încărcat și nici nu e foarte scump.

Păreri pro și contra

Sunt multe laptopuri care au configurații mai performante decât acesta dar poate că nu vreți să cheltuiți mai mult pe un laptop. Chiar și dacă în final alegeți unul cu placă video dedicată, tot nu veți putea juca orice joc la detalii medii spre maxime. Arată foarte bine cu un finisaj argintiu puțin metalizat, deoarece scoate în evidență mai bine tastatura, dar și ecranul.

Sunt multe prezentări cu laptopuri din această serie și multe modele au un finisaj pe maro. Asus VivoBook X541UA-GO1301 poate fi luat la un  preț destul de bun ținând cont de generația procesorului.

Te-ar mai putea interesa