Asus VivoBook X541UA-DM652D, laptop cu SSD generos

Un laptop destul de performant al seriei VivoBook X541 este modelul Asus VivoBook X541UA-DM652D datorită procesorului Core i7 Kaby Lake, doar că mai există și variantele pentru laptopurile de gaming (HQ). Acesta poate fi folosit doar pentru aplicații, navigare web, redare media etc. deoarece are doar placa video Intel. Pentru jocuri 3D e nevoie de componente hardware mult mai bune (placă video dedicată, un procesor HQ și mai multă memorie RAM).

Sunt destul de multe laptopuri de la acest brand care arată cam și acesta, doar că nu sunt la fel de performante în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus VivoBook Max X541UA GO1374D

NU merită să dați bani în plus pe ceva ce nici nu veți folosi. Cu alte cuvinte, nu merită să achiziționați un laptop multimedia dacă aveți deja un PC sau o consolă pe care să jucați jocuri. Mai există și varianta că nu jucați jocuri pentru că nu aveți timp pentru ele. Totuși, un ecrna 1080p e ceva mai plăcut datorită detaliilor oferite.

Consider că memoria de 8GB DDR4 e suficientă pentru un model office, iar un SSD de 256 GB e mult peste orice hard disc de pe piață pentru că totul pornește instant. Chiar dacă nu are sistem de operare, voi puteți pune Windows 10 cu ajutorul unui stick USB (instalarea e mai rapidă). Îmi place culoare maro deoarece e una plăcută și nu e ca și alte culori țipătoare/vii.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe laptopuri care au procesoare Kaby Lake dar nu toți producătorii oferă soluții atât de atractive. Bineînțeles, acest laptop nu e unul foarte accesibil, dar nu sunt multe model cu Core i7, SSD generos și ecran FullHD în acest buget.

Cu o așa viteză de procesare, Asus X541UA-DM652D reprezintă cea mai bună soluție pentru cei cu programe profesionale dar și pentru cei care vor să încerce filme 1080p. Chiar dacă arată ca și un laptop oarecare, acesta e unul de ultimă generație și chiar merită să-l încercați. Jocurile nu pot fi rulate la detaliile maxime pe laptopurile clasice, ci doar pe anumite laptopuri de gaming (depinde de joc).

Te-ar mai putea interesa