Asus VivoBook X541UA-DM649D, laptop cu imagine 1920 x 1080 pixeli

Laptopul Asus VivoBook X541UA-DM649D pare a fi unul dintre cele mai performante soluții office oferite de acest brand și se datorează configurației. Veți vedea că nu e nevoie de un Core i7, deoarece numai jocurile necesită de un astfel de procesor. Deasemenea, placa video dedicată nu e necesară dacă nu vă plac jocurile 3D, dar un laptop cu această componentă nu e mult mai scump (depinde de model). Există și o variantă ceva mai accesibilă pentru că are un SSD mai mic și o memorie RAM pe jumătate.

Dacă vi se pare cam scump, optați pentru varianta de care vă ziceam anterior, dar pentru ambele trebuie să alegeți sistemul de operare Windows 10. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt destul de multe laptopuri care au procesor din generația a 7-a Intel, dar și acestea sunt de două feluri. Unele sunt ideale pentru uz office/multimedia, iar celelalte sunt pentru gaming. Ecranul pare a fi unul clasic, doar că are o imagine 1080p, deci imaginea e mai detaliată. Nu se poate pune mai multă memorie RAM deoarece există un singur slot dar nici nu e nevoie de mai mult (că doar e un laptop office).

Un SSD mare poate fi cel mai bun înlocuitor pentru un HDD, iar performanțele sunt mult superioare, de aceea optați pentru laptopurile cu SSD. Laptopurile care au Free DOS, Endless OS sau Linux sunt mai accesibile, de aceea producătorii preferă aceste două variante.

Păreri pro și contra

Are un ecran destul de bun chiar dacă nu e de tip IPS că doar nu stați la o distanță mare de el și nici nu-l veți folosi la prezentări. Ecranul are o suprafață mată pentru ca lumina să nu se reflecte din ecran. Se pot conecta periferice dacă aveți nevoie de ele sau chiar puteți folosi laptopul ca un media player portabil.

Asus VivoBook X541UA-DM649D poate fi un laptop destul de bun dacă vă gândiți să renunțați la actualul desktop PC. Are numeroase porturi, dotări și tehnologii utile dar nu aș putea spune că e cel mai avansat laptop lansat.

Te-ar mai putea interesa