Asus VivoBook X541UA-DM1577, laptop office cu SSD de 256GB

Laptopul Asus VivoBook X541UA-DM1577 e o variantă destul de performantă și nu cred că ar avea sens să dați mai mulți bani pe un model cu procesor mai avansat. Cu alte cuvinte, procesorul Core i5 e unul destul de avansat pentru a putea face oricărei aplicații. Nu cred că aveți ce să-i reproșați deoarece oferă un SSD de ultimă generație și un design elegant pe maro. Pot există și variante pe alte culori dar nu cred că are mare relevanță acest aspect.

Poate că va fi de ajuns o astfel de configurație, iar o variantă cu placă video pentru cei ce vor să încerce un joc, nu costă cu mult mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e una office datorită lipsei plăcii video dedicate, dar are una care poate rula conținut media (mă refer la cea Intel). Procesorul acestui laptop e un Core i5-7200U, adică e vorba de cea mai nouă generație numită Kaby Lake. Nu are un ecran chiar de neglijat deoarece majoritatea laptopurilor au imagine HD, iar cel de sus are un ecran FullHD.

Nu are nevoie de alte upgrade-uri, adică memorie RAM e suficientă și SSD-ul e mult peste un hard disc, adică totul va rula instant sau în câteva secunde (dacă discutăm de sistemul de operare). Laptopul mi se pare destul de ușor pentru așa componente – 2 kg, dar putea să nu vine că unitate DVD.

Păreri pro și contra

La capitolul design nu am ce să-i reproșez, deoarece acel maro chiar scoate în evidență anumite trăsături. Porturile sunt de ajuns pentru a putea conecta cam orice la acest laptop. Chiar și tehnologiile wireless pot fi de folos dacă vreți să renunțați la cablurile din jurul laptopului, pentru a avea un briou mai liber.

Asus X541UA-DM1577 e unul dintre cele mai avansate laptopuri de pe piață și poate să fie de folos atunci când aveți nevoie de un gadget cu Windows în bucătărie sau sufragerie, iar desktopul e prea greu de transportat. Bineînțeles, laptopul nu are Windows 10, dar putea să aibă în acest buget.

Te-ar mai putea interesa