Asus VivoBook X541UA-DM1232, laptop cu imagine 1080p

Acest Asus VivoBook X541UA-DM1232 seamănă destul de mult cu restul laptopurilor de pe piață pentru că are componentele hardware populare – procesor Core i3, 4GB RAM și hard disc de 1TB. Totuși, ca o noutate veți avea un ecran mai bun de 15 inci pentru că are o rezoluție mult mai mare, motiv pentru care imagine e mai detaliată și nu e atât de pixelată. Un spațiu de stocare generos e un plus pentru orice gadget portabil, însă uneori ne dorim și performanțe mult mai mari, de aceea există alternative (SSD-urile).

Cu fiecare generație, prețul devine tot mai atractiv sau pentru aceeași bani veți primi mai multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i3-7100U e unul dintre puținele modele Dual Core de pe piață, însă nucleele nu sunt tot ce contează. Performanțele sunt considerabil mai mari decât cele ale generațiilor precedente și eficiența e mult mia bună. Motiv pentru care au fost folosite baterii mai mici dar și cu mai multe cicluri de încărcare.

Conectivitatea e foarte importantă fie că discutăm de un PC, fie de un laptop. Mă refer strict la porturile sale care sunt de multe tipuri și e de ajuns să fie unul din fiecare fel. Perifericele wireless sunt o soluție modernă pentru cei care vor să renunțe la cabluri și nu sunt mult mai scumpe decât cele clasice.

Păreri pro și contra

Configurația aceasta e perfectă pentru taskuri simple și nu pentru . Chiar dacă nu are o carcasă din aluminiu cum vedem la multe alte laptopuri premium, acesta se poate lăuda cu o construcție de numai 2 kg și puteți folosi unitatea DVD pentru a instala sistemul de operare Windows 10. Chiar și fără aceasta, se putea folosi un stick USB 3.0 deoarece viteza de transfer e mare.

Combinația de culori e una destul de inspirată și trebuie să recunoscut că arată mult mai bine decât un laptop complet negru. Laptopul de sus, Asus X541UA-DM1232, e unul dintre numeroasele soluții office/multimedia oferite de acest producător cunoscut și cu un buget puțin mai mare puteți avea o placă video dedicată.

Te-ar mai putea interesa