Asus VivoBook X541UA-DM1231D, laptop Full HD ieftin

Laptopul Asus VivoBook X541UA-DM1231D face parte dintr-o serie interesantă deoarece are un ecran cu rezoluție Full HD. Chiar dacă e vorba de un laptop office, merită luat în calcul deoarece procesorul face parte dintr-o generație nouă. Toate componentele noi sunt performante și eficiente, deci nu aveți nici un motiv pentru a alege un laptop din generația precedentă. Merită luat în calcul un laptop cu SSD și un HDD extern, dacă vă plac filmele și nu aveți unde să le țineți. Ca și o alternativă, un laptop cu Core i3 Skylake pare să fie o alegere la fel de bună.

Alternativele sunt multe dacă nu aveți nevoie de un ecran 1080p, iar diferența de preț nu e foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Merită să optați pentru acesta dacă nu sunteți un gamer înrăit sau poate aveți deja o consolă și vreți un gadget portabil pentru navigare web, programe și socializare. Poate fi conecta la televizor pentru a viziona un film alături de cei dragi. Calitatea imaginii e mai bună la televizoare pentru că are caracteristici tehnice mai bune și diagonala e mult peste cea de 15 inci.

Doar laptopuri cu ecran IPS oferă unghiuri de vizibilitate excelente și calitatea imaginii e aceeași indiferent cum ați privi ecranul. În general, laptopuri cu ecran touch au această caracteristică pentru că pot fi folosite ca și tablete.

Păreri pro și contra

Face parte dintr-o serie office destul de reușită din cele mai multe puncte de vedere, iar dacă nu sunteți mulțumiți de ceva, acest brand oferă destul de multe variante pentru buzunarul oricui. Laptopuri cu Core i5 și placă video mai bună costă peste 2000 de lei, dar tot nu se compară cu un desktop sau o consolă.

Asus X541UA-DM1231D are doar placa video integrată care poate rula conținut 1080p și vor trece mulți ani până vom vedea laptopuri 4K în acest buget. oricum, ecranul e destul de mic pentru a viziona atât de multe detalii. Totuși, există laptopuri 4K la prețuri destul de piperate și te întrebi uneori… de ce să nu iei în același preț un televizor 4K și un laptop ca cel de sus?

Lasă un comentariu