Asus VivoBook X541UA-DM1225T, laptop office cu Windows 10

Laptopul Asus VivoBook X541UA-DM1225T e unul dintre multele modele ale acestei serii care pot fi folosite oriunde, cu sau fără baterie. Bineînțeles, când vă aflați acasă la birou, poate fi ținut mai tot timpul în priză. Autonomia e foarte bună cu noile baterii SuperBatt, dar și ciclurile de încărcare sunt mai multe. Deci, aș putea spune că noua generație e o investiție mai bună și nu merită să faceți nici un compromis. Sunt puține laptopuri fără placă video dedicată, nu văd de ce ați da bani în plus pe ceva ce nu veți folosi.

Poate că din poza de jos vă puteți face o idee despre acesta, însă prezentare de la final e una destul de reușită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt foarte bune dacă vă rezumați la aplicații, navigare web, mailuri etc. Bineînțeles, puteți viziona conținut media de calitate (1080p) că doar are un ecran foarte bun și un procesor Core i5 Kaby Lake. Seria Kaby Lake R e ceva mai performantă dar nu veți observa mari diferențe dacă vă rezumați la taskuri zilnice.

Laptopul se mișcă foarte bine cu acel SSD și nu e nevoie de mai mult că doar nu veți stoca prea mult conținut pe acesta. Se poate folosi un stick USB 3.0 sau un hard disc extern că doar are porturi USB diversificate.

Păreri pro și contra

Laptopul acesta e destul de compact, dar putea fi și mai compact dacă ar fi avut o carcasă metalică (cum e la ultraportabile). Are dotări destul de bune și nu am ce să-i reproșez la acest capitol. Pentru uz office e mai mult decât decent, adică are un ecran FullHD, SSD, procesor Core i5 și chiar Windows 10 preinstalat.

Asus X541UA-DM1225T e un model care poate fi folosit de orice utilizator, mai puțin cei pasionați de jocuri. Dacă aveți un desktop sau consolă pentru jocuri, chiar nu văd de ce ați mai da în plus pe un laptop cu palcă video dedicată. Ar fi fost mai accesibil fără Windows 10 instalat, dar e foarte important să aveți licență pe el.

Te-ar mai putea interesa