Asus VivoBook X541NA-GO010, laptop alb ieftin și elegant

Asus VivoBook X541NA-GO010 arată foarte bine pe această culoare, dar există și variante pe alte culori, iar cea mai populară e culoarea maro. Culoarea poate fi destul de importantă pentru anumiți utilizatori care nu pun accent prea mare pe partea hardware. Am pus poza de jos, dar cred că veți face o idee mai bună despre el din clipul postat la final. Nu are cel mai bun sistem de operare, de aceea eu vă recomand Windows 10. Poate fi un bun laptop dacă nu sunteți o persoană prea pretențioasă.

Alternativele sunt destul de multe în acest buget și puțin mai scump e o variantă Pentium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa e destul de simplă și poate fi de ajuns dacă vreți doar să navigați pe web, să folosiți anumite programe sau doar să socializați. Procesorul e foarte important indiferent ce veți face pe el, iar recomandarea mea e să optați pentru un laptop cât mai performant posibil deoarece nu-l veți lua pentru o perioadă chiar atât de scurtă.

Modelul Intel N3350 e un Celeron destul de nou și face parte din cea mai recentă generație. În fiecare an apar alte modele mai eficiente și performanțele cresc, acesta fiind motivul pentru care trebui să faceți o alegere bună anul acesta și nu va trebui să-l schimbați prea repede. Diferențe majore sunt între 3-5 generații de procesoare, dar depinde pentru ce vreți să-l folosiți sau poate vreți un laptop cu design mai elegant.

Dotările acestui model sunt destul de numeroase și sunt cele standard, doar pentru că e vorba de o generație mai nouă, are port USB C. Acesta nu e prea utilizat deoarece nu sunt multe periferice care au această interfață.

Păreri pro și contra

Aceste laptopuri costă destul de puțin deoarece au procesoare modeste, iar restul componentelor le știți de la alte tipuri de laptopuri. Arată ca oricare alt laptop doar că pentru acesta nu aveți nevoie un buget foarte mare.

Asus X541NA-GO010 poate fi folosit de oricine și nu poate ține locul oricărui desktop deoarece nu e cel mai performant laptop de pe piață. Cu acesta puteți face cam orice, mai puțin să rulați jocuri, dar nu aș exclude o variantă cu Core i3 care e mult mai performantă. De cele mai multe ori prețurile sunt justificate .

Te-ar mai putea interesa