Asus VivoBook X512UA-BQ270, notebook modern cu i3-8130U şi SSD

Modelul Asus VivoBook X512UA-BQ270 este unul al anului 2019 şi este un laptop cu caracteristici de ultrabook. Mai exact are componente puternice şi portabilitate excepţională (greutatea e de circa 1,7kg, iar bateria ţine circa 4 ore).

Acest laptop are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Tastatura nu doar că este chiclet, dar e şi una care are iluminare aşa încât pe timp de noapte să vedeţi mai bine tastele. Din imaginea de alături se poate vedea că are un design special şi că e foarte subţire. Din această cauză nu are port LAN, dar are adaptor pentru aşa ceva.


Păreri pro şi contra

Laptopul Asus VivoBook X512UA-BQ270 este unul care are un ecran de 15,6 inci a cărui rezoluţie e de 1920×1080 pixeli, iar stratul antiglare va ajuta ca lumina să nu se reflecte. Datorită acestor caracteristici ale ecranului so să puteţi vedea filme HD şi FHD.
La capitolul memorie acest model are o capacitate de 4GB (RAM DDR4) care poate fi extinsă la 12GB. Iar, pentru stocare se foloseşte de un SSD care are o capacitate de 256GB. În opinia mea nu aveţi nevoie de o capacitate mai mare de stocare întrucât se poate apela la cloud ori la stocare externă.
Pe partea de conectivitate stă excelent deoarece are 4 porturi USB, HDMI, bluetooth şi wireless ac.

Un astfel de notebook PC se adresează persoanelor interesate de un aparat care să arate bine şi care să se descurce formidabil în orice situaţie. Poate fi utilizat şi la jocuri nu prea complexe precum cele din browser.
Recomand ca un astfel de laptop să fie utilizat pentru navigat pe Internet, editări documente Office şi filme.
Multe persoane vor aprecia acest model deoarece are o portabilitate foarte bună, mai exact greutatea îl face uşor de cărat într-un rucsac/geantă.
De final trebuie să spun că acest model e unul pentru persoanele interesate de ceva compact care să fie îmbinarea perfectă dintre desktop şi ultrabook.

Te-ar mai putea interesa