Asus Vivobook X512DK, laptop cu Ryzen 5 şi Radeon R540X

Asus Vivobook X512DK e un laptop performant pentru sarcini multimedia. Modelul X512DK-EJ220 vine cu procesor AMD Ryzen 5 3500U, SSD şi cip grafic Radeon R540X care are 2GB memorie video. Componentele principale sunt foarte bune alternative la cele de la Intel, iar procesorul AMD scoate 7965 puncte la benchmark… fiind un echivalent i5 sau i7.

Acest laptop vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop performant care arată bine… după cum se poate vedea din imaginea de alături. Din poză nu se poate vedea că e un laptop foarte subţire, motiv pentru care nu are port LAN.


Păreri pro şi contra

Asus Vivobook X512DK-EJ220 e unul cu un ecran de 15,6 inci care are rezoluţie FHD, panel calitativ şi finisaj anti-orbire.
Memoria RAM e una de 8GB, iar dacă vreţi mai mult puteţi instala până la 12 giga.
Stocarea se realizează pe SSD tip M2 care are o capacitate de 512 giga. În felul acesta aveţi mult spaţiu, iar sarcinile sunt accelerate.
Acest notebook PC e dotat cu 3 porturi USB, adaptor USB la Ethernet (LAN), bluetooth şi wireless ac.
Pentru un plus de ergonomie acest model de laptop are tastatură iluminată, balama Ergolift şi ecran cu strat anti-glare. Acea balama Ergolift e una care are rol de a ridica laptopul cu vreo 2 grade aşa încât să vedeţi mai bine şi răcirea să fie mai bună.
Laptopul de faţă vine cu o greutate redusă de 1,6kg şi o baterie care ţine de la 4 ore în sus… în funcţie de ce faceţi pe el. În felul acesta avem un dispozitiv cu portabilitate foarte bună chiar dacă ecranul are 15,6 inci.

De final pot spune că acest model e unul de generaţie nouă cu procesor performant şi stocare suficientă aşa încât să puteţi stoca ce doriţi pe el.
E un model de laptop care poate fi utilizat şi la jocuri… în special la cele precum LoL sau altele care sunt bine optimizate şi nu necesită foarte multe resurse.

Te-ar mai putea interesa