Asus VivoBook S551LB-CJ036H, ultrabook cu video dedicat

Asus VivoBook S551LB-CJ036H e un model de laptop cu ecran touch și procesor i7 4500u (există și un model similar cu procesor i5-4200U). Mai mult de atât, acest model e unul care are și placă video dedicată de tip GeForce GT 740M. E un model perfect pentru cineva în căutarea unui laptop rapid și stabil care să fie bun pentru acasă ori pentru la birou.

Acest S551 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă te interesează ceva mai ieftin atunci ar trebui să te orientezi înspre S551LA-CJ011H.
În cazul în care vreți să vedeți cum arată atunci din imaginea de alături se poate vedea acest lucru. Capacul e unul argintiu și de aceea pe unele site-uri scrie că laptopul e silver.

Aparatul
Aparatul

Dacă sunteți interesat de specificațiile acestui laptop atunci trebuie spus că acest model e unul care vine cu procesor i7 (sau i5), SSD (pe lângă hardul foarte încăpător), sistem de operare nou și ecran foarte clar. Singurele minusuri ar fi că rezoluția nu este mai mare și că nu are o portabilitate mai bună.

O să apreciezi la el suportul touch deoarece Microsoft optimizează tot mai mult sistemul lor de operare, iar acele aplicații de Windows 8 sunt mai capabile. Datorită faptului că vine cu grafică dedicată poți utiliza acest calculator portabil și pentru jocuri, însă nu ar trebui să exagerezi deoarece nu e chiar un laptop de jocuri.
Despre minusuri am mai spus și ar trebui să mai adaug faptul că are unitate optică, acest lucru chiar nu mă ajută la nimic în această eră a cloud-ului.

Modelul acesta nu doar arată foarte bine, ci și are un cost mic. Dacă e să vorbim despre performanțe atunci vedem că excelează și la acest capitol. Legat de MSSD trebuie spus că nu e chiar SSD și că e util în a accelera diferite operațiuni care au loc mai des.
Alături am pus și un clip așa încât dumneavoastră să vă puteți forma mai bine o părere legată de acest aparat.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus VivoBook S551LB-CJ036H, ultrabook cu video dedicat”

  1. Modelul acesta e perfect pentru cineva in cautarea unui model de laptop care sa aiba cele mai utile tehnologii. Aici ma refer la touch, usb 3, optimus si accelerarea SSD.
    Poate ca nu are cea mai buna autonomie insa pe partea de performanta sta foarte bine.

Comentariile sunt închise.