Asus VivoBook S551LA-CJ243H, ultrabook cu i5

Asus VivoBook S551LA-CJ243H e un utrabook cu ecran de 15,6 inci, suport touch la ecran, hardware la zi și sistem de operare Windows 8.1 preinstalat. Vine cu un procesor rapid de tip Intel i5, iar ca placă video are o Intel HD 4400. Deci, nu e un laptop de jocuri, dar e unul perfect pentru sarcini multimedia și office.
Un laptop precum acesta e perfect pentru cineva în căutarea unei soluții de 15 inci cu o portabilitate bună și care vine cu performanțe peste medie.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un VivoBook care are ecran senzitiv și Windows 8.1 pe el. Foarte curios e și faptul că are unitate optică de tip DVD.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații are un procesor i5-4210u cu cip grafic Intel HD, 6GB memorie RAM și sistem de operare Windows. Hardul e unul de 1TB, iar pentru accelerarea sarcinilor uzuale are și un mSSD de 24GB. Acest SSD e un fel de cache care stochează aplicații utilizate frecvent.
Având sistem Windows 8.1 înseamnă că avem parte de cele mai noi tehnologii și că nu trebuie să instalăm driverele.

Plusurile acestui model ar fi aspectul plăcut (oarecum insporat de modelele de la Apple), costul nu prea mare, că are numeroase porturi, că poate fi utilizat în scopuri business (deoarece are bluetooth, unitate optică, tastatură numerică și Windows) și portabilitatea bună (bateria ține undeva la 4 ore… depinde cât de mult îl folosești).
Dezavantaje ar fi că nu are un SSD (acel mSSD nu e chiar SSD), că nu are cip grafic cu memorie dedicată și că nu are un ecran a cărui rezoluție să fie mai mare.

De final pot spune că modelul acesta e unul care arată bine și se comportă bine în diverse sarcini cum ar fi filme, jocuri nu prea complicate și deschiderea multor ferestre în Chrome. Legat de OS trebuei spus că ar fi bine să rămâneți cu ce are instalt pe el deoarece e cel mai bun OS pentru acest laptop.

Te-ar mai putea interesa