Asus VivoBook S551LA-CJ011H, ultrabook de 15.6 inci

Dacă vrei un ultrabook cu ecran de 15.6 inci atunci nu prea ai de unde alege, însă cei de la Asus s-au gândit la tine și au scos modelul Asus VivoBook S551LA-CJ011H. Acesta pe lângă faptul că are un ecran mare are și suport touch, așa încât să poți utiliza la maxim tot ce îți oferă Windows 8.1. Mai mult, acest model vine cu sistem preinstalat, iar SSD-ul instalat o să accelereze diferite operațiuni frecvente.

Calculatorul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă ai un buget mai mare atunci poți opta pentru modelul cu i7 (sau tot cu i5) și placă video dedicată – S551LB-CJ036H.
Din imaginea alăturată se poate vedea cât de bine arată, iar mai mutle detalii puteți primi văzând clipul de la final.

Aparatul
Aparatul

La capitolul specificații se poate lăuda cu procesorul i5 4200u, cu placa video Intel, hardul încăpător și memoria RAM suficientă. Are și un SSD de tip mSSD util pentru accelerare. Pe partea de soft vine cu Win 8.1 care e foarte bun pentru sarcini care au nevoie de touch. Ecranul fiind unul touch o să vă ajute și el în acest sens, iar dacă vreți să vă jucați Angry Birds atunci o puteți face precum pe tabletă.

Lucrurile pozitive la modelul acesta sunt aspectul, prețul nu prea mare, caracteristicile de top și portabilitatea decentă (asta pentru că are o greutate de 2,4 kilograme și o baterie cu 3 celule… care ține vreo 3-4 ore). Un alt atuu e că vine cu Windows la zi, deci nu va mai trebui să instalezi 8.1 deoarece deja îl are. Iar, ca programe vine cu Office, dar în formă Trial.
Poate că pe unii îi ajută unitatea optică, însă pe mine mă cam încurcă deoarece nu-i prea văd utilitatea și adaugă o greutate suplimentară asupra dispozitivului.

Deci, dacă vrei un laptop cu ecran senzitiv și cu procesor capabil de a face față clipurilor HD atunci îți recomand acest model S551. Din clipul alăturat poți vedea mai bine cum se prezină.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus VivoBook S551LA-CJ011H, ultrabook de 15.6 inci”

  1. Am si eu un model S551 si de aceea fiind un utilizator multumit pot sa spun ca merita banii. Ca minusuri pot sa spun ca e bateria cam mica, ca are tastatura numerica si ca are unitate DVD. Nu stiu la ce ti-ar fi utila o asa unitate.

Comentariile sunt închise.