Asus VivoBook S431FL, laptop cu procesor Whiskey Lake

Asus VivoBook S431FL această serie oferă procesoare destul de avansate și aici mă refer la cele Intel din seria Whiskey Lake, după cum am menționat în titlu. E vorba de modelele Core i5 și Core i7 care au 4 nuclee și acestea vor fi utile atunci când rulați anumite aplicații ori jocuri. Evident configurațiile cu Core i5 sunt mai accesibile, iar o altă diferență o reprezintă SSD-ul care are o capacitate de 256GB. Spațiul de stocare are importanță cât timp nu folosiți un serviciu de stocare a datelor sau un hard extern.

Laptopul are un design deosebit și poate fi disponibil pe câteva culori, dar și hardware-ul poate să difere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelele S431FL-EB135 și S431FL-EB131 sunt identice ca specificații, iar eu vă recomand cel mai accesibil. Nu cred că are mare importanță culoarea pentru voi, ci mai degrabă ce oferă în acel buget. La fel se prezintă modelele S431FL-EB130 și S431FL-EB101, care sunt cele mai ieftine din serie. Cea mai performantă configurați oferă și un SSD mare – 512GB, astfel că nu mai trebuie să vă gândiți că rămâneți fără spațiu. E vorba de un SSD de tip M.2 (interfață PCI), adică e în format mic și îl vedem tot mai des.

Păreri pro și contra

Laptopul e elegant și porturile sunt suficiente, e de ajuns să avem unul din fiecare fel. Sistemul audio e unul de tip Harman Kardon și oferă o claritate superioară. Tastatura iluminată e o altă dotare deosebită a acestei serii și o consider esențială pentru un laptop. Din păcate nu o găsim pe toate laptopuri, ci doar la cele peste 2000 lei. Performanțele office ale laptopului sunt de lăudat, însă în ceea ce privesc performanțele grafice, ei bine, sunt limitate. Unele laptopuri nu sunt concepute pentru gaming dar depinde și de jocurile rulate, iar plăcile video GTX sunt satisfăcătoare.

Asus VivoBook S431FL reprezintă o serie de laptopuri cu ecran de 14 inci și cu un design foarte compact. Acest aspect e vizibil doar din lateral, pentru că din față cam toate laptopurile arată cam la fel.

Te-ar mai putea interesa