Asus VivoBook S431FA, laptop ultraportabil cu Intel Whiskey Lake

Asus VivoBook S431FA e un laptop de generaţie nouă pentru persoanele interesate de ceva cu portabilitate bună şi performanţe extrem de bune.
Din această serie fac parte laptopurile S431FA-EB062, S431FA-EB116 şi S431FA-EB119. Singura diferenţă dintre acestea fiind culoarea şi capacitatea SSD-ului. Unele vin cu 512,i ar altele cu 256GB.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un laptop avansat tehnologic şi cu portabilitate bună având în vedere că greutatea e de 1,4kg şi că bateria ţine mai mult de 5 ore.


Păreri pro şi contra

Laptopurile Asus VivoBook S431FA vin cu procesor i7 Whiskey Lake model i7-8565U. Acesta e unul foarte capabil cu 4 nuclee şi scoate 8811 puncte pe cpubenchmark. Precum alte procesoare de la Intel şi acesta are cip grafic Intel HD capabil de a afişa filme HD şi FHD.
Asus Vivobook S14 e un laptop ergonomic prin faptul că are balama Ergolift care ajută la o tastare mai uşoară, răcire bună şi o mai bună înclinare a ecranului (aşa încât să fie mai uşor de citit).
Ecranul are ramă subţire numită Nanoedge şi în felul acesta ecranul pare a fi mai mare.
La capitolul securitate aparatul vine cu cameră IR care permite autentificarea fără parolă prin intermediul Windows Hello.
Că am ajunsă să menţionez cuvântul Windows trebuie să ştiţi că acest dispozitiv nu vine cu sistem de operare preinstalat, iar din cauza aceasta vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.
Tastatura e una iluminată, şi în felul acesta ne este uşurată tastarea pe timp de noapte.

Per ansamblu acesta e un laptop perfect pentru acsă cât şi la lucru. De adăugat ar fi că nu are port LAN, dar are wireless ax (noul standard),iar pe USB se poate conecta un adaptor LAN.
Un astfel de notebook PC se adresează persoanelor interesate de ceva calitativ şi care să ofere performanţe bune în orice sarcină.
Asus ca brand e unul de top care nu face niciun compromis atunci când vine de laptopuri.