Asus VivoBook S301LP-C1095H, ultrabook cu touch

Asus VivoBook S301LP-C1095H e o alegere interesantă deoarece are ecran touch, greutate redusă și design plăcut. Nu neglijez configurația sa care e una multimedia datorită componentelor hardware mai performante. Ecranul nu e foarte mare, dar are imagine HD Ready. Posibil să găsiți în același preț cu imagine mai bună dar nu are tehnologie touch cum are acesta. Această tehnologie vă poate să vă ajute atunci când nu puteți sau nu doriți să folosiți mouse-ul sau touchpad-ul laptopului. E ideală tehnologie touch pentru interfața sistemului de operare și când călătoriți (chiar și acasă).

Pe partea de buget, nu cred că veți întâmpina probleme deoarece e destul de ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i7-4510U de 2GHz e o alegere bună pentru cei care vor performanță dar nu ar dori să renunțe la autonomie. E nevoie de un procesor cu consum redus deoarece bateria laptopului e de 2 celule. Placa video Intel HD Graphics 4400 e disponibilă pe generația Haswell și e decentă. Oricum are și o placă video Radeon HD 8530M de 2GB.

Ecranul de 13.3 inci are o imagine HD Ready, deci se poate vedea conținut HD pe acesta. Cam toate laptopurile au astfel de ecrane doar diagonala diferă puțin. La cele de 17-18 inci, imaginea e chiar HD+ sau FullHD. Cu 8GB de RAM și 1TB spațiu de stocare, nu cred că veți simți nevoie pentru mai mult.

Dotările sale sunt următoarele: cameră web HD, slot pentru card, porturi USB 2.0/3.0, bluetooth etc. Greutatea laptopului e de doar 1.8 kg și se datorează dimensiunilor sale și bateriei mai mici. Vine cu Windows 8.1 care e preinstalat și nu vă recomand altul.

Plusuri: arată foarte bine, e performant, ușor, ecran tactil, Windows preinstalat, are dotări bune și e fiabil.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus VivoBook S301LP-C1095H poate un gadget care poate înlocui chiar și o tabletă, în special dacă nu vă place Androidul. Bineînțeles, la acesta ecranul nu e detașabil. Acele laptopuri sunt ceva mai scumpe și nu oricine și le permite (dar și configurație e mai slabă).

Te-ar mai putea interesa