Asus VivoBook S301LP-C1024H, ultrabook cu i3

Dacă ești interesat de tot ceea ce înseamnă Windows 8 atunci ar trebui să-ți cumperi un laptop precum Asus VivoBook S301LP-C1024H deoarece vine cu acest sistem preinstalat și cu ecran de tip touch. Ecranul acestui ultrabook e unul de 13,3 inci, iar rezoluția e optimă de 1366×768 pixeli. Asta o să te ajute foarte mult la vizionarea filmelor HD deoarece nu o să se piardă niciun detaliu.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu e deloc mare în condițiile în care are un procesor Haswell i3-4010U și multă memorie RAM. Memoria RAM integrată, dar mai puteți pune o plăcută așa încât să aveți maxim 8GB.
Am pus alături o poză pentru a vedea mai bine cum arată acest model și se poate vedea că are câteva caracteristici împrumutate de la Mac.

Laptopul
Laptopul

Acest S301LP vine cu ecran de 13,3 inci de tip glare și tocmai de aceea e perfect pentru sarcini multimedia. Procesorul e unul rapid de tip Intel, iar placa video e un AMD Radeon HD 8530M capabil de a reda până și filme HD fără probleme.
Portabilitatea acestui gadget e unul dintre punctele forte ale sale deoarece greutatea e de 1,8 kilograme. Din păcate, bateria ține undeva la 3 ore deoarece acumulatorul e unul cu două celule.

Modelul de față e ideal pentru cineva care vrea să uzeze la maxim capabilitățile touch ale Windows, dar care vrea și un laptop puternic. Ecranul touch o să vă ajute la o mai bună mânuire a interfeței metro, iar placa video dedicată e utilă celora pasionați de jocuri.
Probabil că singurul minus ar fi bateria care e cam mică.

Asus e unul dintre cele mai vândute branduri de laptopuri din România datorită fiabilității și a prețurilor accesibile. Ultrabook-ul de față e unul care demonstrează fiabilitatea și prețul mic caracteristice Asus. Poate o să mă contraziceți legat de fiabilitate deoarece cum să îmi dau cu părere despre un model care e în România de două săptămâni, însă nu e așa deoarece seria S301 e pe piață de foarte multă vreme.

Te-ar mai putea interesa