Asus VivoBook S301LA-C1152H, ultrabook touch cu i7

Dacă te interesează un ultrabook cu ecran touch care să vină cu performanțe peste medie și cu o portabilitate ok atunci ar trebuie să mergi pe varianta unui Asus VivoBook S301LA-C1152H. E un model de culoare violet care se remarcă prin prezența ecranului touch, a sistemului de operare Windows 8.1, procesorul i7 și greutatea mică de 1,8 kilograme.

E un laptop care are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop cu ecran de 13,3 inci a cărui rezoluție e de 1366×768 pixeli. Din păcate e un laptop cu o baterie care are doar două celule, dar aceasta ține undeva la 3-4 ore.
Am pus alături o poză pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate. Poți vedea că arată mai mult decât bine. 😉

Laptopul
Laptopul

Specificațiile sunt mai mult decât ok deoarece vorbim despre un laptop care are un procesor i7-4510u, multă memorie RAM și un hard foarte încăpător de 1TB. Nu are placă video cu memorie dedicată, dar eu zic ă modelul Intel HD e unul foarte bun pentru filme și jocuri nu prea complicate.
Un lucru care-mi place foarte mult la el că este făcut dintr-un material foarte rezistent și ușor – aluminiu. Acest material e unul întâlnit la laptopurile premium, acesta fiind și el unul de acest gen.

Plusurile acestui model ar fi aspectul plăcut, că are o portabilitate bună, că nu costă prea mult și că vine cu sistem de operare preinstalat. Un plus e și lipsa unității optice deoarece chiar nu e util așa ceva.
Dezavantaje ar fi ecranul nu prea mare (mie îmi plac mai mult cele cu ecrane de 15) și că rezoluția e doar HD. Adevărul e că un ecran mai mic contribuie la o portabilitate mai bună.

De final pot spune că acest model vine ca un aparat doi în unu, adică tabletă și notebook. Utilitatea ecranului senzitiv o să se vadă în jocuri care au nevoie de touch ori în diferite sarcini.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest laptop.

Te-ar mai putea interesa