ASUS VivoBook S15 S533FA, laptop cu i5-10210U și Windows 10 Pro

Seria de laptopuri ASUS VivoBook S15 S533FA seamănă destul de mult cu M533IA, iar diferența majoră o face configurația. Cu alte cuvinte, vedem un procesor Intel pe acesta, când pe celălalt e unul de tip AMD. Această diferență nu afectează performanțele, însă poate preferați un procesor cu mai multe nuclee și cu un scor de performanță semnificativ mai mare. Voi decideți care vă convine mai mult și trebuie luat în calcul și partea de performanță.

Designul a rămas același și la acesta, adică e unul negru cu gri și vedem o tastatură foarte plăcută cu funcție de iluminare și tasta Enter e bine evidențiată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele Comet Lake sunt o alegere foarte bună și discutăm de a 10-a generație de procesoare mobile de la acest brand. Nu ne referim la cele de pe PC-uri care sunt ceva mai diferite și au un consum ceva mai mare. Plăcile video integrate sunt satisfăcătoare dacă ne rezumăm doar la redare video. Laptopul din imagine reprezintă o soluție office/business foarte bună și nu trebuie să alegeți o serie Zenbook dacă nu v-o permiteți. S533FA e genul de laptop care nu trebuie upgradat și pe care puteți lucra imediat deoarece are software licențiat, eventual mai sunt necesare câteva programe.

Păreri pro și contra

Dotările sunt un punct foarte pentru un laptop, în special dacă discutăm de o generație nouă recent lansată. Nu veți avea nevoie de periferice prea multe și nu trebuie să investiți foarte mult în el. Aici mă refer la tehnologie WiFi ax, bluetooth 5.0, USB 3.2 de tip C și A, HDMI, cititor de amprentă, ecran Full HD, sistem audio Harman Kardon și tastatură iluminată.

Asus S533FA e un laptop deosebit cu un design modern care atrage priviri și la interior sunt tehnologii avansate care sunt de folos zi de zi. Cu siguranță, Windows 10 Pro e cea mai inspirată alegere și nu aș recomanda altă versiune pentru companii și nu numai. Din păcate nu sunt disponibile atât de multe culori precum în prezentare dar și așa nu ați fi ales o variantă verde sau roz.

Te-ar mai putea interesa