ASUS VivoBook S15 S533EA, laptop roşu cu i5-1135G7

ASUS VivoBook S15 S533EA e un laptop de generaţie nouă pentru sarcini office şi multimedia. Este echipat cu tot ce ţi-ar trebui aşa încât să-ţi face treaba cât mai bine posibil. Mă refer la faptul că vine cu Windows 10, wireless de generaţie nouă (ax), portabilitate bună (greutate de 1,8kg şi baterie care poate să ţină 4-5 ore) şi cititor de amprente.

Acest laptop are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop avansat tehnologic care arată bine şi vine cu multe lucruri utile. Nu se prea vede din poză, dar acest model e unul de culoare roşie, iar la interior e argintiu.


Păreri pro şi contra

Laptopul ASUS VivoBook S15 S533EA model S533EA-BQ007T are procesor i5-1135G7 cu patru nuclee aşa încât să poată scoate 9905 puncte la benchmark.
Vine cu un ecran de 15,6 inci a cărui rezoluţie e 1920×1080 pixeli, iar pentru ca lumina să nu se reflecte are strat anti-reflex. Panoul acestui ecran e unul de tip IPS pentru unghiuri de vizualizare cât mai bune.
Poate fi utilizat şi într-un mediu business deoarece vine cu sistem preinstalat şi are cititor de amprente pentru securizarea datelor. Îl putem considera o variantă mai dotată a unui HP despre care am scris de curând.
Stă foarte bine pe partea de memorie deoarece are 8GB RAM şi stocare pe SSD. Poate că ar fi fost mai bine să aibă 16GB RAM, dar 8GB e standardul zilelor de azi.

Pe partea de placă video are Intel Iris Xe care e una integrată în procesor. Dacă vreţi ceva mai capabil pe partea de prelucrare video atunci vă recomand un Asus TUF. Acest Tuf e unul pentru gaming şi editări video.

Despre producătorul Asus trebuie menţionat că e unul asiatic de top, iar în ţara noastră laptopurile acestora sunt unele foarte apreciate.

Te-ar mai putea interesa