Asus VivoBook S15 S532FL, laptop colorat cu touchpad digital

Asus VivoBook S15 S532FL e o subserie de laptopuri care oferă variată de laptopuri pe diverse culori, iar în locul clasicului touchpad e un ecran touch interesant. Acesta e perfect pentru cei care folosesc un mouse și vor să acceseze anumite aplicații (special create de producător) pentru un plus de productivitate. Nu ne putem plânge de performanțe deoarece avem un Core i7 de tip Whiskey Lake și acesta are o placă video decentă pentru taskuri zilnice, însă pentru aplicații sau jocuri avem modelul MX250.

Din imaginea de prezentare se vede foarte bine că are un design compact și elegant, iar exteriorul e pe o culoare metalizată – Green Metal. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E prezent cel mai avansat panel pe acest laptop, adică e vorba de un IPS și marginile sunt subțiri pentru ca laptopul să scadă în dimensiuni. Tastatura numerică e prezentă atât pe acel ecran secundar cât și în dreapta. Deci puteți alege cum să lucrați și tastatura poate fi iluminată dacă lucrați târziu pe el. Nu prea avem ce să-i reproșăm însă nu e chiar accesibil pentru acele componente prezente, însă dotările speciale fac diferența și aveți Windows 10 preinstalat.

Păreri pro și contra

Această nouă serie de laptopuri de la Asus iasă în evidență cu anumite caracteristici speciale care nu le veți vedea la alte branduri. Acel ecran suplimentar e o implementare utilă care poate fi activată prin intermediul apăsarea tastei dedicate. Această tehnologie poartă de numirea de ScreenPad 2.0, deci nu e la prima generație, iar multitaskingul a ajuns la un alt nivel. La un astfel de buget,pot spune că nu se adresează oricărui utilizator.

Asus S532FL face parte din seria VivoBook S15 și diferențele sunt vizibile dacă e să-l comparăm cu generații precedente. Poate ține locul unui PC fără probleme datorită hardware-ului, dotărilor și vine chiar și cu Windows 10 preinstalat. E ceva mai scump dacă are Windows instalat, dar îl puteți pune și voi ușor cu un stick USB. Instalarea oricărei aplicații durează puțin pentru că avem un SSD rapid și spațios pe care se pot stoca o mulțime de date.

Te-ar mai putea interesa