Asus VivoBook S15 S531FL, laptop pe Cobalt Blue și Gun Metal

Laptopul Asus VivoBook S15 S531FL face parte din segmentul office/business și se vede după dotări, construcție și componente. Performanțele sunt relativ aceleași indiferent de alege pentru că avem noul Core i7 Whisplay Lake, adică e vorba de o generație nouă și avansată. Acesta are 4 nuclee și o frecvență de lucru bună, iar palca video integrată e cea Intel UHD. Placa MX250 e cea dedicată pentru anumite aplicații sau jocuri, însă laptopul nu e conceput pentru gaming (poate doar ocazional).

E disponibil în câteva variante și pe culorile menționate în titlu, adică e un argintiu cu albastru și un gri cu negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Nu e necesar un procesor cu 6 nuclee pentru că doar jocurile să folosesc de atâtea nuclee, majoritatea aplicațiilor folosesc un singur nucleu. Ecranul are un panou foarte bun care oferă o imagine clară și bine uniform iluminată – IPS. Acesta e cel mai popular ecran și cred că la un moment dat va fi unul standard, totuși, mai sunt și cel de tip SVA care sunt cam la fel de apreciate.

Are multe dotări foarte bune și câteva dintre ele nu le veți vedea la modele convenționale, mă refer la sistemul audio de tip Harman Kardon, design cu balamale Ergolift și tatsautră iluminată.

Păreri pro și contra

Pentru uz office, chiar nu aveți nevoie de mai mult deoarece aveți cel mai bun procesor și sistemul va fi pe un SSD rapid, spațios și de tip M.2. Portabilitatea e un punct foarte pentru seriile noi Vivobook S15 și diferă de la o subserie la alta, iar greutatea acestuia e de numai 1.8 kg. Tastatura iluminată e un alt punct foarte al serie S531FL și poate fi activată când lumina din jur nu e suficientă pentru a scrie la tastatură. Porturile USB sunt poziționate foarte bine pentru a nu încurca deoarece sunt așezate mai în spate.

Asus VivoBook S15 S531FL are un preț bun pentru ce oferă însă există și o variantă ceva mai scumpă deoarece are Windows 10 Pro. Această versiune de Windows e perfectă pentru companii și nu numai, deoarece oferă anumite funcționalități suplimentare.

Lasă un comentariu