Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus VivoBook S15 S530UF-BQ028, laptop cu i5-8250U de 1,8 kg

Asus VivoBook S15 S530UF-BQ028 face parte din noua generație de Vivobook-uri S15 care au o greutate redusă, ecran cu margini subțiri (nano edge), procesoare noi, tastatură iluminată și portabilitate ok. E un laptop care se adresează celora în căutarea unui model multimedia ori business deoarece are toate caracteristicile de care ai avea nevoie.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acest cost primim un dispozitiv care nu doar arată bine, ci și unul care se comportă fără reproșuri în orice situație. Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest model și că în partea dreaptă are tastatură numerică.


Păreri pro și contra

Acest Asus S530UF-BQ028 e un laptop dotat cu procesor i5-8250U care e din seria Kaby Lake Refresh. În acest fel beneficiem de performanță (mulțumită celor 4 nuclee) precum și de portabilitate deoarece are un consum energetic redus.
Cipul grafic e unul MX130 care e unul decent cu memorie dedicată de 2GB. E o placă video pentru văzut filme și jocuri foarte simple. Nu se compară cu GTX 1050.
Ecranul de 15 inci nu doar că are margini subțiri, dar are și unghiuri de vizualizare 178 grade, adică foarte bune.
Pe partea de porturi și conectivitate totul e ok deoarece are porturi USB, card reader, wireless ac 2×2, bluetooth și altele.
E un laptop foarte sigur deoarece are cititor de amprentă la touchpad, iar acest lucru vă va ajuta să vă logați în Windows.
Apropo de Windows, trebuie să știți că acest model nu vine cu sistem de operare, iar eu vă recomand Windows 10 instalat de pe un stick USB.

Un astfel de laptop reprezintă viitorul și incorporează tot ce ți-ai dori de la un laptop: performanță, portabilitate și securitate.
Acest dispozitiv poate fi ușor dus într-o geantă, iar bateria ține mult… peste 4 ore.
În opinia mea acest model poate fi utilizat și pe post de desktop replacement întrucât procesorul e foarte puternic, iar ecranul are unghiuri de vizualizare foarte bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu