Asus VivoBook S15 S510UQ-BQ202, ultrabook din aluminiu cu i7

ASUS VivoBook S15 S510UQ-BQ202 este un ultrabook apărut pe piață de curând și care se recomandă prin portabilitatea bună și performanțele peste medie. Greutatea e una de 1,7 kilograme deoarece laptopul are carcasa din aluminiu și o baterie care ține undeva la 4-10 ore.
Datorită facilităților oferite acest model se adresează în principal celora interesați de un dispozitiv care să ofere performanță, portabilitatea și productivitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani prim un laptop care se prezintă bine din toate punctele de vedere întrucât are tehnologii noi (procesor Kaby Lake, wireless ac etc).


Caracteristici

Ecranul acestui Asus S510UQ-BQ202 e unul de 15 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu panel IPS. Având strat anti-glare înseamnă că puteți sta și mult în fața lui fără ca să vă deranjeze ochii.
Procesorul e unul apărut de curând pe piață, mai exact e unul Kaby Lake model i7-7500U cu două nuclee și cu procesor grafic Intel HD 620.
Dacă vă pasionează jocurile trebuie știut că acest model are și placă video GeForce 940MX cu memorie dedicată de 2GB.
Procesorul i7-7500u e unul performant deoarece scoate 5232 puncte la benchmark.
Ca sistem de operare are Endless OS, iar din această cauză eu vă recomand să instalați Windows 10 pe 64 bit. Instalarea se poate face de pe un stick USB 3.0.

Avantaje

Apreciez la acest model că arată bine, costul de achiziție deloc mare, greutatea redusă, ecranul clar (cu panou IPS și rezoluție Full HD), procesorul performant și disponibilitatea wireless ac.

Ar fi corect să menționez și că nu are unitate optică (DVD), dar acest lucru nu cred că vă afectează în vreun fel. Nu are nici LAN, adică vă trebuie obligatoriu router wireless.

Verdict

Pentru persoanele interesate de un laptop al anului 2017 care să fie ușor de folosit și care să poată fi utilizat în multiple scopuri recomand acest model S510UQ-BQ202.
Din clipul de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată acest model. E o despachetare a produsului, iar în video sunt prezentate mai multe variante de laptopuri Asus.

Te-ar mai putea interesa