ASUS VivoBook S15 M533IA, laptop cu Ryzen 7 4700U Octa Core

Laptopul ASUS VivoBook S15 M533IA vine cu cel mai nou și avansat procesor pentru uz office/multimedia – AMD Ryzen 7 4700U. E bine că acum avem o alternativă mai bună la un Core i7 și discutăm de tehnologie de fabricație pe 7 nm. Bineînțeles, doresc să văd și o soluție AMD pentru cei pasionați de gaming. Placa video integrată e satisfăcătoare și nu e nevoie de mai mult pentru ce veți face pe el. Acesta îl recomand chiar și pentru micile companii deoarece vine cu Windows 10 Pro, tastatură iluminată și autentificare cu cititor de amprentă.

Designul a evoluat destul de mult și mai toate laptopurile sunt elegante, iar prețurile sunt pentru toți utilizatorii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Cele mai importante componente sunt procesorul, SSD-ul și memoria RAM. Câteva componente pot fi schimbate cu altele mai bune dar nu e cazul aici, iar restul sunt integrate, de aceea are un design atât de compact. E prezent un ecran IPS cu rezoluție superioară pentru a vedea orice detaliu și imaginea e clară indiferent cum priviți ecranul. N-aș mai recomanda un laptop care nu are cel puțin un ecran SVA (similar cu IPS), deoarece ecranul e la fel de important ca și hardware-ul și designul laptopului.

Un laptop atât de nou are WiFi ax care e cea mai recentă versiune și nu veți mai simți lipsa cablului de rețea. E necesar și un router foarte bun în acest sens, însă voi decideți cum vă veți conecta la internet.

Păreri pro și contra

Sistemul de operare depinde și de alegerea făcută, deoarece unele configurații vin cu Windows 10 Pro și altele doar cu Free DOS. Prețul diferă între ele, dar trebuie luat în considerare și hardware-ul. Nu ne putem plânge de spațiul de stocare instalat sau de memoria RAM – 16GB, motiv pentru care nu sunt necesare îmbunătățiri. Această serie e ceva mai bine gândită și sunt finisaje premium plăcute, iar tastata Enter iasă bine în evidență și nu aveți cum să apăsați pe alta din greșeală.

ASUS M533IA e disponibil pe o combinație de culori plăcute și oferă o experiență plăcută cu ajutorul sistemului audio Harman Kardon.

Lasă un comentariu