Asus Vivobook S14 S433EA, uite de ce merită acest ultraportabil

Când vine de ultraportabile ai de unde alege, iar modelul Asus Vivobook S14 S433EA vine pentru cei interesați de ceva construit în jurul unui procesor Intel. Nu doar că are portabilitate foarte bună, dar are și procesor performant cu 4 nuclee.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primi un dispozitiv care se prezintă excepțional din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate observa acel design specific Asus. Probabil v-ați dat seama că e vorba despre un model cu carcasă din aluminiu.

Păreri pro și contra

Pe lângă faptul că are o portabilitate foarte bună, trebuie evidențiate și alte aspecte ale acestui model Vivobook S14 S433EA din seria Vivobook S1. Acestea sunt după cum urmează:

  • Ecranul e unul de 14 inci cu panou IPS, rezoluție FHD și strat anti orbire.
  • Memoria e peste medie, fiind vorba despre 8GB RAM și un SSD de 512 giga.
  • Pe partea de conectivitate totul stă foarte bine deoarece e vorba despre 2 porturi USB, HDMI, wireless ax.
  • Ergonomia e una foarte bună prin faptul că are o greutate mică, că are ecran anti-reflex și că are tastatură cu iluminare.
  • Procesorul e un i5-1135G7 care scoate 10.172 puncte pe cpubenchmark. Din acest lucru putem să ne dăm seama că e un procesor foarte bun.
  • Are numpad, dar e integrat în touchpad Caracteristica poartă numele de Numberpad.

Din păcate nu e un laptop care să aibă port LAN, lucru sesizabil din imaginea de alături. Dacă vreți neaparat acest port atunci se poate folosi un adaptor USB-LAN.

Un alt dezavantaj e că nu are sistem de operare preinstalat, iar în cazul acesta recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB 3.0.

De final trebuie să scriu că acest model se va dovedi perfect pentru cei cu un buget mediu interesați de ceva performant și care să aibă o baterie cu autonomie de maxim 11 ore. Deci, bateria poate să țină și o zi întreagă, după cum se vede din imaginea de alături.

Te-ar mai putea interesa