Asus VivoBook S14 S430FA, laptop de 14 inci cu procesor Core i

Asus VivoBook S14 S430FA e un laptop de 14 inci destinat sarcinilor office. Vine cu un procesor Core i (i3, i5 sau i7), iar culorile diferă (de la argintiu la verzui sau alte combinaţii).
Va fi foarte apreciat şi de cei interesaţi de ceva cu portabilitate bună, mai exact are o greutate de 1,4 kg… ceea ce e foarte puţin pentru un laptop modern. S-a obţinut această greutate prin faptul că au renunţat la unitatea optică, la numpad, au miniaturizat carcasa şi componentele.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop disponibil în variate configuraţii cum ar fi S430FA-EB391 (i5-8265U, 8GB, hard de 1TB), S430FA-EB391T (la fel ca cel amintit anterior, dar are şi Windows 10) sau S430FA-EB432 (verde, i7-8565U, 8GB, SSD).

Asus S430FA EB003T

Păreri pro şi contra

Modelul Asus VivoBook S14 S430FA e unul al anului acesta dsponibil în variate configuraţii, cele mai apreciate fiind modelele cu procesoare i7 şi i5, dar nici cele cu i3 nu sunt rele.
Placa video e una integrată, fiind vorba despre Intel UHD. Numele o dă de gol că poate reda şi conţinut 4K. Acest cip grafic/placă video e unul care va utiliza din memoria sistemului, dar oricum avem destul deoarece vorbim despre 8GB sau 4GB… în funcţie de configuraţie.
Ecranul e unul mediu ca mărime deoarece vorbim despre o diagonală de 14 inci, rezoluţie FHD şi panel calitativ. Precum şi alte modele de la Asus şi acesta are ecran cu ramă foarte subţire. E cu strat anti-glare aşa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa.
Pe partea de stocare cele mai bune variante sunt cele cu SSD, dar puteţi lua cu HDD şi să-i puneţi SSD de ce capacitate doriţi.

Din punct de vedere al configuraţiei acest laptop e unul foarte bun. Acest laptop trebuie să se ale în topul listei dvs. când vine vorba despre achiziţia unui model nou capabil la sarcini office şi chiar multimedia.
Nu am menţionat nimic despre conectică şi de aceea trebuie să vă spun că are wireless ac 2×2, card reader, 4 porturi USB, HDMI şi bluetooth.

Te-ar mai putea interesa