Asus VivoBook Pro 17 N705UD-GC130, model premium cu i7-8550U și GTX 1050

Asus VivoBook Pro 17 N705UD-GC130 e un laptop multimedia pentru cei interesați de un desktop replacement decent. Are niște componente nu bune, ci prea bune. Iar, din această cauză multă lume îl va suprasolicita ori pune la sarcini pentru care nu e conceput (de exemplu gaming).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv modern care se comportă bine din toate punctele de vedere. Din poza alăturată se poate observa că laptopul din acest preview are aspect similar cu cel al modelelor din seria N705.


Pro

Acest Asus N705UD-GC130 e un laptop care nu se prezintă bine doar vizual, ci și din punct de vedere al caracteristicilor.
Portabilitatea e una extremă având în vedere că acest model de 17 inci are o greutate de 2,1 kilograme și o baterie care ține destul de mult (vreo 4 ore).
Pe partea de conectivitate acest model e unul care stă excelent întrucât are 4 porturi USB, HDMI, LAN Gigabit și wireless ac.
Niște caracteristici speciale ar fi cititorul de amprentă și tastatura cu iluminare. În acest fel dețineți un laptop sigur și ușor de folosit pe timp de noapte.
Răcirea se realizează cu două ventilatoare, precum la laptopurile de jocuri.
La acest dispozitiv nu doar imaginea e de calitate, ci și sunetul pentru că avem difuzoare Harman Kardon.

Contra

Sistemul de operare preinstalat nu este Window, ci o distribuție Linux. Din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 Pro pe 64 biți.
Nu dispune de unitate optică, dar sistemul de operare se poate instala de pe un stick USB.

Concluzie

Modelul de față vine la un cost de achiziție corect, iar pe acești bani primim un laptop care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Aspectiv e un laptop care împrumută elemente ale seriilor similare (X, A), iar ca hardware împrumută elemente de la seria FX sau chiar Rog G.
Acest notebook prezintă evoluția laptopurilor și e foarte interesant cum un laptop de 17,3 inci a ajuns să cântărească 2kg. În urmă cu vreo 2 ani nici nu ne puteam gândi la așa ceva.

Te-ar mai putea interesa