ASUS VivoBook Pro 17 N705FD, model multimedia de 17 inci

ASUS VivoBook Pro 17 N705FD e un laptop perfect pentru sarcini multimedia deoarece are ecran de 17 ini şi componente performante. Pentru ca totul să se vadă clar are şi rezoluţie bună tip Full HD. Modelul acesta e prezent în mai multe variante în funcţie de componente, acestea fiind N705FD-GC020, N705FD-GC167 şi N705FD-GC050.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are o greutate redusă de 2,2kg chiar dacă e un laptop de 17 inci.
Din imaginea de alături puteţi vedea că e un model cu design caracteristic Asus.


Păreri pro şi contra

Laptopul ASUS VivoBook Pro 17 N705FD e unul care vine la pachet cu multiple caracteristici legate de ergonomie, precum tastatura iluminată, ecranul cu panel calitativ.
Memoria RAM e una tip DDR4 în cantitate de 8GB, iar stocarea e pe SSD şi HDD. Aceste date depind foarte mult şi de modelul prezent.
Placa video prezentă în acest dispozitiv e o GTX 1050 cu memorie de 4GB. E una numai bună pentru sarcini multimedia şi chiar pentru jocuri. Ceva dedicat jocurilor ar fi seria TUF.
Din păcate nu are unitate optică, dar are mai multe porturi printre care 4 porturi USB, HDMI, LAN şi HDMI.
Sistemul de operare e unul bazat pe Linux, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.

Dacă sunteţi interesaţi de un desktop replacement atunci vă recomand să alegeţi acest model care arată bine şi vine cu o portabilitate bună.
În urmă cu vreo 5 ani nu ne-am fi gândi că un astfel de laptop de 17 inci să aibă o greutate de doar 2,2kg şi să fie aşa de performant.
De precizat ar trebui că există variante cu i5 şi i7. Cele cu i7 sunt mei performante şi ar trebui să fie alegerea celora care vor cele mai bune performanţe.
Ceva special pe partea de siguranţă e cititorul de amprentă din touchpad.

Te-ar mai putea interesa