Asus Vivobook Pro 16X N7600PC, laptop cu i7-11370H și ecran OLED 4K

Asus Vivobook Pro 16X OLED N7600PC e un laptop pentru profesioniști, lucru sesizabil din prezența termenului „pro” în denumire. Prin profesioniști se înțelege creatori de conținut, programatori, ingineri și alții.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Trebuie menționat că e prezent în mai multe variante în funcție de capacitatea de stocare și de ce sistem de operare are instalat.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Asus Vivobook Pro 16X N7600PC e unul echipat cu cele mai noi tehnologii precum procesor Tiger Lake, placă video raytracing, wireless ax și multe alte lucruri utile precum:

  • Pe partea de siguranță are cititor de amprentă și TPM. În felul acesta aveți datele în siguranță și laptopul e pregătit pentru cele mai noi sistem de operare de la Microsoft.
  • Ergonomia e una foarte bună deoarece are tastatură iluminată, ecran foarte clar și portabilitate peste medie.
  • Ecranul de 16 inci e unul dintre cele mai bune de pe piață întrucât are rezoluție 4K și tehnologie OLED.
  • Placa video e una de generație nouă, fiind vorba despre un model RTX 3050 cu 4GB memorie proprie.

Procesorul e construit în jurul unei noi arhitecturi, dar nu e cel mai puternic de pe piață întrucât scoate 12.412 puncte la benchmark. Procesorul i7-11370H are patru nuclee și a fost lansat în primul sfert al anului 2021.
Acest tip de procesor îl vom întâlni des în laptopuri cu portabilitate extinsă precum modelul de față. Acesta are o baterie care poate să țină 5-14 ore în funcție de cum îl folosiți.

De final trebuie să scriu că acest model se va descurca de minune atunci când vine vorba despre utilizarea sa pentru sarcini profesionale.
Ar trebui să adaug faptul că nu e un laptop de jocuri, chiar dacă are niște specificații foarte bune.

Te-ar mai putea interesa