ASUS Vivobook Pro 15X M6501RM, păreri laptop de gaming cu Ryzen

Dacă vă interesează un laptop din categoria gaming atunci modelul ASUS VivoBook Pro 15X M6501RM ar fi o soluție foarte bună. Aș putea spune că vine ce o alternativă la Tuf, dar face parte din gama Vivobook Pro. Această gamă fiind una destinată profesioniștilor. Din acest lucru putem deduce că laptopul.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor. Cred că se vede din imaginea de alături că laptopul e unul cu tastatură completă, având inclusiv numpad. Sunt evidențiate taste precum ESC, rândurile din dreptul ESC și tastei ENTER.

Păreri pro și contra

Laptopul M6501RM vine cu Windows preinstalat așa încât să vă puteți face treaba încă de la început. Iar, configurația e una de top deoarece procesoarele care însoțesc modelul de față sunt Ryzen 7 sau 9.
Pentru ca totul să se vadă cât mai clar, acest model are ecran de 15 inci cu panou IPS și strat antiglare. Iar ca imaginile să fie unele fluente acest model are și refresh de 144 Hz.

Memoria RAM e una de 16 giga, și stocarea se realizează pe un SSD de 512 giga. Iar, memoria video e una de 6 giga.

Trebuie să scriu despre placa video că e una RTX 3060 pe care o întâlnim doar în laptopuri de top. Placa video vine cu tehnologia Nvidia DLSS care presupune că jocul rulează la o rezoluție mică, dar i se face upscale. În felul acesta arată bine și să mișcă excelent.

Dacă e să scriu despre porturi atunci trebuie menționat că vine cu 3 USB, HDMI 2.1, Thunderbolt, wireless ax și LAN Gigabit.

Ca dezavantaj trebuie menționat costul ușor mare, dar pe cealaltă parte trebuie observat faptul că vine cu multă tehnologie utilă acare ajută la rularea oricărui joc și oricărei sarcini.

Te-ar mai putea interesa