Asus VivoBook Pro 15 N580VD-DM158, laptop multimedia cu GTX 1050

Laptopul Asus VivoBook Pro 15 N580VD-DM158 este un model multimedia  datorită construcției, iar unii ar spune că e unul de gaming pentru că are componente corespunzătoare – Core i7 HQ, GTX 1050, 8GB RAM și SSD. Acesta poate fi folosit pentru a rula cele mai populare jocuri la detalii decente, dar nu veți putea juca multe ore deoarece sistemul de răcire nu e foarte avansat cum am văzut la Republic of Gamers. O temperatură interioară constantă va fi de folos în jocuri, dar poate că știți deja aceasta.

Arată diferit față de alte laptopuri datorită carcasei din aluminiu cu finisaj auriu (cel din imagine e argintiu) și balamaua e și ea metalică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sunt destul de avansate și le-am menționat mai sus dacă nu ați observat. Din poza de jos se vede că are un ecran anti-glare, dar nu e unul clasic, ci unul cu imagine detaliată (Full HD). SUnt tot mai multe laptopuri cu un ecran FullHD, dar panoul poate fi altul.

Îmi place că oferă două tipuri de medii de stocare, iar SSD-ul chiar e necesar deoarece are performanțe mult superioare. Totul pornește aproape instant și în jocuri se vede o mică diferență de fps-uri. Pe hard disc puteți pune fișierele media, kituri de programe sau alte date care nu le veți folosi zi de zi.

Păreri pro și contra

Chiar dacă are o configurație destul de avansată, greutatea nu a avut de suferit – sub 2 kg. S-a renunțat la unitatea DVD că și așa are o mulțime de porturi și tehnologii wireless pentru a transfera date mult mai rapid. Modelul din imaginea de sus e pe argintiu, dar și pe auriu arată foarte bine.

Asus VivoBook Pro 15 N580VD-DM158 devine foarte util atunci când nu folosiți o lampă și vreți să lucrați până târziu la un proiect deoarece are tastatură iluminată. Am ales și  prezentare mai generală pentru cei care ar dori un astfel de laptop pentru acasă sau poate să-l folosească la locul de muncă. Un laptop atât de performant poate fi folosit de oricine și poate rula orice program profesional.

Te-ar mai putea interesa