Asus Vivobook Pro 14 OLED K3400PA, atuurile acestui model cu Windows 11

Asus Vivobook Pro 14 OLED K3400PA, este un laptop de ultimă generație pentru persoanele interesate de un model ultraportabil cu procesor i7-11370H de tip quad core.
De la început ar trebui să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor un model business. Asta deoarece pe lângă portabilitatea foarte bună are și cititor de amprentă.

Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim ce e mai bun de la Asus. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul fără tastatură numerică (numpad) și de culoare albastru închis (quiet blue).

Motive pro și contra

Modelul Asus Vivobook Pro 14 OLED K3400PA e unul pentru acele persoane care vor o combinație perfectă între portabilitate, performanță și securitate. Acest lucru rezultă din atuurile de mai jos:

  • Ecranul laptopului e unul de 14 inci cu tehnologie OLED, rezoluție 2880×1880 pixeli și rată de reîmprospătare la 90 Hz.
  • Memoria RAM e una foarte bună, fiind vorba despre o cantitate de 16 giga și stocare pe SSD de 512.
  • Pe partea de porturi se laudă cu 3 porturi USB, wireless ax, bluetooth și altele.
  • Securitatea e una foarte bună prin faptul că are cititor de amprente și modul TPM.
  • E compatibil cu Windows 11, având instalat acest sistem de operare,
  • Costul de achiziție e unul ușor mare față de alte modele, dar are integrate multe lucruri utile.
  • Ecranul e unul glossy, adică lumina se va reflecta de pre suprafața sa.

De final trebuie să recomand acest model pentru acasă, dar și la lucru. Vine cu e mai nou pe piață, adică cititor de amprentă, tastatură iluminată, ecran OLED și Numberpad (integrat în touchpad).
Despre producătorul Asus trebuie scris că e unul de top, iar dacă vă interesează un model superior cu ecran de 15 atunci recomand modelul Zenbook 15 OLED.

Te-ar mai putea interesa